SKANDALOZNE OPTUŽBE IZ CRNE GORE! O ovome se ĆUTALO u Zadruzi, Anđela pretila porodici da će da se UBIJE zbog OVOGA?!

Autor:

Zadruga

25.04.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svakog dana isplivavaju nove optužbe na račun posrnule Anđele Đuričić!

SKANDALOZNE OPTUŽBE IZ CRNE GORE! O ovome se ĆUTALO u Zadruzi, Anđela pretila porodici da će da se UBIJE zbog OVOGA?!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić

Divljanje Anđele Đuričić u emisiji "Pretres nedelje" šokiralo je region. Mlada Crnogorka ušla je u sukob sa Zoricom Marković, nasrnula na pevačicu, vređala nekoliko zadrugara koji su joj se suprotstavili, a pokušala je i par puta da izazove svog bivšeg dečka Zvezdana Slavnića da je udari.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Anđelin okršaj sa Zoricom

Anđela je publiku zgrozila svojim ponašanjem i ponovo su se pojavile optužbe na njen račun na jednom od Instagram profila koji se bavi analizom događaja iz "Zadruge". Admini ove stranice podelisu jedan tvit o Đuričićevoj.

- Sad verujem u priču koju sam čula od njoj. Kad je slupala kola, tražila je odmah da joj kupe nova. Ljudi nisu bili pri parama i rekli su joj da sačeka, ona je skočila, uzela šrafciger i rekla da će ga gurnuti u utičnicu da pogine, ako joj ne kupe odmah! Zadužili se i kupili... - napisala je jedna korisnica Tvitera.

Republika

Foto: instagram.com

Optužbe na Anđelin račun

Podsetimo, još tokom "Zadruge 5" se povela priča o Anđelinom skandaloznom ponašanju i to od strane Ane Jovanović. Njih dve su se međusobno urnisale, a Ana je isticala da Anđela nije svetica kakvom se predstavlja, ali je tada ućutkana od većine zadrugara, koji su verovali Đuričićevoj. Jednom je tokom svađe, kad joj je Anđela pomenula skandal sa kolima i bivšim dečkom, Ana izjavila i da je Aneđal imala sličnu situaciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading