PUČE BRUKA U ĐENOVIĆIMA! Anđeli će se SLOŠITI kad bude saznala šta joj je sa porodicom i drugaricom POPADIJOM, oglasila se SESTRA!

Autor:

Zadruga

18.04.2023

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela je juče napravila skandal zbog toga što nije dobila čestitku od najmilijih!

PUČE BRUKA U ĐENOVIĆIMA! Anđeli će se SLOŠITI kad bude saznala šta joj je sa porodicom i drugaricom POPADIJOM, oglasila se SESTRA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Voditelj Darko Tanasijević juče je ušao u Belu kuću, kako bi sa zadrugarima čitao čestitke i otvorao poklone koje su im za Vaskrs poslali najmiliji. Nastao je potpuni kolaps kad je voditelj saopštio Anđeli Đuričić da joj od porodice i najbolje prijateljice nije stiglo ništa. Đuričićeva se slomila, a Zvezdan Slavnić je posramio njenu porodicu i najbolju drugaricu popadiju zbog toga što joj nisu poslali ništa.

Na društvenoj mreži Tviter proširio se komentar sa Fejsbuka, gde jedna korisnica navodno otkriva šta se dešava u Đenovićima i zbog čega Đuričićeva nije dobila čestitke od najmilijih. Kako piše, ona prenosi reči Anđeline sestre od strica.

Republika

Foto: Facebook.com, Twitter.com

Post o Anđeli koji kruži Tviterom

- Da ne bih pisala iste komentare gde god se pomene čestitka od Anđelinih, evo da napišem post. Pre desetak dana Anđelina podrška je držala lajv, u koji se uključila Anđelina sestra od strica. Fino devojka rekla da su Anđelini jako loše, da ne izlaze iz kuće, da ih je sve razočara i da ih je sramota. Ona sama radi u bolnici i sramota je kad je ljudi nešto pitaju, da je užas njen (Anđelin) s*ks u Zadruzi bez pokrivača. 

Anđelini admini su tada rekli da su se na početku 2 puta čuli sa popadijom i više ne, da bi ta ista sestra rekla da je i popadija razočarana. Sad vidim da podrška izbacuje da je popadija poslala česitku, a ta ista podrška pre dva dana pričala u lajvu da su oni veća podrška Anđeli od popadije. Čak su tu devojku nagovarali da ona pošalje čestitku, da Anđela zna da nije sama. Nije se sestra nudila, samo je rekla da od porodice neće dobiti ni poklone, ni čestitku i da njeni roditelji nisu išli u Šimanovce, niti će ići da dočekaju Anđelu po završetku - piše ova korisnica i dodaje:

Republika

Foto: Facebook.com, Twitter.com

Post o Anđeli koji kruži Tviterom

- I da, muž je popadiji zabranio bilo kakvo oglašavanje po pitanju Anđele, jer čovek kao svešteno lice ima užasne neprilike - dodao je ona. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Sa

18.04.2023 19:23

Dakle, i "sjaj u oku " se ugasio. Osta im jpš samo "pop" za hitne slučajeve i "psihijatar " po potrebi a najviše stručnjak za emociju, Lepi Mića. Veliko poštovanje za porodicu Đuričić, uradili su pravu stvar. Anđela mora razmisliiti šta je uradila i naći način da se vrati svojoj porodici kad završi vezu sa Slavnićem. Slavnić će je ostaviti kad potroši i njen novac a ona mu napravi par svađa i skandala. Anđela ima porodicu koja će joj oprostiti i primiti u svoj zagrljaj a Slavnić će opet imati roditelje koji se zbog par patika, gaća i trenerki slika samo zajedno za fanove koji to finansiraju i veruju u bajke.

Odgovori 24 17
Branko

18.04.2023 19:44

Anđela osramotila porodicu, cijelu Crnu Goru i primorje.

Odgovori 14 11
Vojvotkinja Tolstoj

18.04.2023 22:07

Ljubavnica najgora i najbezobraznija do sada, od svih! Roditeljima podrška da izdrže ovoliku sramotu ! Ni najvećem neprijatelju ne želim ovoliku bruku ! Matora da se ispovedi u Crkvi što de "potpomogla" da ojača švaleraciju, a znala da je čovek zauzet !! Matora je teška pokvarenjača-uvek podržava sve švalere, pomaže im, pa se (kao) naljuti ! Matora igra rijaliti, mnogo pokvarena, mala i ružna, i ovako pokvareno zarađuje za život, bez pardona. Ma, treba je "tako potprašiti" da se umokri u gaće!! Veoma je nemoralna, bre !!

Odgovori 16 6