MIKICA OZBILJNIM PRETNJAMA UPLAŠIO ANU ĆURČIĆ: Bojanić poručio Zvezdanovoj bivšoj da će je sačekati napolju... (VIDEO)

Autor:

Zadruga

17.04.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mikica Bojanić uživo u programu zapretio Ani Ćurčić!

MIKICA OZBILJNIM PRETNJAMA UPLAŠIO ANU ĆURČIĆ: Bojanić poručio Zvezdanovoj bivšoj da će je sačekati napolju... (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon što je DJ Tamaris dala Mikici Bojaniću budžet, on je ušao u sukob sa Anom Ćurčić, a potom joj je uživo u prenosu uputio pretnje. Naime, Bojaniću su popustile kočnice, pa je počeo da peni na Ćurčićevu. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mikica Bojanić Zadruga 6

 

- Ja se ne predstavljam kao porodičan čovek, ja jesam porodičan čovek. A to, objasnio sam ti u pabu, malo pre si rekla da sam ti dobacivao, samo sam ti najlepšim rečima objasnio da si ti ta koja si ustala i počela da me provociraš, a onda sam ja izneo ono što su činjenice. Toliko od mene, mislim da imaš pravo na svoje mišljenje, neću da koristim ružne reči, ti i ovi tvoji istomišljenici, teško je budali objasniti da je budala... Ja ne varam pred kamerama, ja to radim napolju. Imaš mir i u kući i van kuće! Tako da, mislim da ipak ljudi koji nas gledaju sude svima o nama i govore ono što mi govorimo. Drago mi je da mi ne sudite vi pojedinci, ti i tebi slični. Nisam ti ja kriv što te je Slavica odjavila! - rekao je Mikica.

- Uuu, samo zapamti šta pričaš sada - dodala je Ana.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mikica Bojanić Zadruga 6

 

- Znaš šta to znači, to za Slavicu?! Znači da mogu da pričam šta poželim, samo je to popustilo moje kočnice. Ti si ovde najperfidniji čovek u kući - rekla je Ana.

- To tvoje mafijanje napolju kad izađeš! To sa Zoricom Marković da sam najperfidniji. Ja mislim da ne bi smela da ustaneš kada bih ti dve reči rekao! Smem da ti se zakunem u sve troje dece da ne bi mogla da ustaneš, gde ti ideš i s kim sve - rekao je Mikica.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mikica Bojanić i Ana Ćurčić

 

- Pretiš itekako, uzmi šaržere svoje, pa napolju...U radiju sam izneo mišljenje o tebi, Zvezdanu i to je bio kraj! Napolju ne bi smela da izađeš na ulicu, a ovde da ustaneš, ali se ja ne bavim tobom. Imaš pravo, okej, misliš da sam loš, a ne da mi dobacuješ - rekao je Mikica.

- Ćeraćemo se do kraja za to: "Gde sam išla i šta sam radila?" - rekla je Ana.

Detaljnije u nastavku:

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Tea

18.04.2023 18:43

I kakva je to pretnja? Da li vi uopšte znate šta je pretnja? Odlično joj je rekao da svoje mafijanje ostavi za napolje. Ne znam zašto toliko branite tu mafijašicu?! Sve je idvratnija i mentalno i fizički. Podseća me na transrodnu osobu.