SAOPŠTENA NOVA ISTINA O RAZVODU DRAGANE MIRKOVIĆ: Hitno oglašavanje pevačice drastično menja TOK PRIČE!

Autor:

Zabava

06.06.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Biljana Jevtić otkrila istinu o dugogodišnjim brakovima na estradi!

SAOPŠTENA NOVA ISTINA O RAZVODU DRAGANE MIRKOVIĆ: Hitno oglašavanje pevačice drastično menja TOK PRIČE!

Foto: ATA Images, printscreen

Brakovi poznatih ličnosti često su predmet interesovanja javnosti, a nedavni razvodi folk zvezde Dragane Mirković i pevača Harisa Džinovića su dodatno podgrejali medijsku pažnju. Dok se spekuliše o uzrocima ovih rastanaka, pojedini pevači su javno izneli svoje stavove, među kojima se istakla i pevačica Biljana Jevtić.

Naime, Biljana, koja važi za jednu od pevačica čiji brak sa kolegom Acom Ilićem se smatra primerom skladne ljubavi, istakla je da pravi uzrok kraha braka znaju samo supružnici i da bi trebalo poštovati njihovu privatnost. Uporedivši brak sa životnom borbom, istakla je da niko sem aktera ne može da razume kompleksnost njihove zajednice, te da je razvod jedan od najvećih životnih slomova.

- Ne volim da zalazim u nečiji privatan život, drugo je to kad mi čitamo i gledamo. Onda svako od nas formuliše to na svoj način i komentariše, ali šta je i kako bilo, najbolje znaju dvoje koji su živeli zajedno, koji žive u jednoj zajednici, da li to može ili ne može da funkcioniše dalje. Ima brakova koji opstaju na estradi, nismo to samo mi, ima čak i dužih brakova od našeg, ali eto dešavaju se i razvodi - ispričala je za Radio svetski, te dodaje da krah bračne zajednice smatra jednim od najvećih životnih slomova:

Republika

Foto: ST/N.PANČIĆ

Biljana Jevtić se oglasila povodom razvoda

- Desi se sitnica u životu, pa patiš. Izgubiš kućnog ljubimca pa patiš, a kamoli ovo ako ti živiš sa nekim tolike godine, sjedinite se, steknete zajedno, imate i decu, nije to lako... Niko ne može da kaže da je to lako, ali život je borba, znate kako kažu "Bolje bolan kraj, nego bol bez kraja". To je stvarno istina, ako nešto ne može i ne ide ne bi trebalo forsirati na silu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading