POSLEDNJA ŽELJA ZOKIJA ŠUMADINCA TERA SUZE NA OČI: Prijatelj otkriva DATUM koji bi sve promenio!

Autor:

Zabava

07.06.2024

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika stupila u kontakt sa prijateljem Zokija Šumadinca koji nam je otkrio njegovu poslednju želju!

POSLEDNJA ŽELJA ZOKIJA ŠUMADINCA TERA SUZE NA OČI: Prijatelj otkriva DATUM koji bi sve promenio!

Foto: RTV Pink

Zoki Šumadinac, pevač koji je postao poznat široj javnosti zahvaljujući numeri "Autotjun", preminuo je u 49. godini. Zoki je brzo stekao popularnost upravo zbog ove pesme, koja je za kratko vreme dostigla milionske preglede na internetu. Nakon toga se pridružio ekipi "Zadruge 3" i kasnije i "Zadruge 5", ali njegov boravak u ovim rijaliti-programima nije dugo trajao.

Foto: Republika.rs

Preminuo Zoki Šumadinac

 

Vest o Zokijevoj smrti potresla je mnoge, a kako saznajemo, pevač je preminuo u snu, usled srčanog zastoja.

- Molim vas da me razumete, stvarno nisam u stanju da pričam sada, evo, čuo sam da se to priča da je preminuo. Ja ću sada otići do njegovih da zovem, da saznam šta se desilo. Koliko znam, on je dugo godina muku mučio sa srcem, ali nisam mogao da verujem da će se ovo desiti. Znam da je imao velike planove za ovo leto, pričali smo o novoj pesmi, bio je u pripremi jedan veliki hit, imao je i želju da malo napravi pauzu od ovog javnog sveta i ode na odmor, ugasi telefon, sad je moj Zoki zauvek ugasio svoj glas, mnogo će mi nedostajati, kad me pozove, pa kad mi kaže: ,,Mili moj, hoćemo li našu kafidžonkicu da opalimo" - ispričao je za Republiku Zokijev prijatelj iz Gornjeg Milanovca. 

Foto: Privatna arhiva

Zoki Šumadinac

 

Ovo je bio tragičan kraj za pevača koji je imao problema sa srcem i već je pre toga preživeo infarkt.

Podsetimo se trenutka kada je Zokiju pozlilo tokom jedne od sezona "Zadruge". Zadrugari su bili svedoci kada je pevaču pozlilo, što je rezultiralo njegovim napuštanjem Bele kuće da bi mu bila ukazana medicinska pomoć. Problemi sa srcem su bili prisutni i pre ovog događaja, a ovaj trenutak je dodatno potvrdio ozbiljnost Zokijevog zdravstvenog stanja.

Zoki Šumadinac će ostati upamćen po svojoj muzici i učešću u rijaliti-programima, ali njegova prerana smrt ostavlja žal i šokira javnost.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading