KARLEUŠA PREKINULA TIŠINU O NAPADU DUŠKA TOŠIĆA: Pevačica očajna zbog incidenta, javno uputila MOLBU!

Autor:

Zabava

08.06.2024

15:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvo oglašavanje Jelene Karleuše, nakon sinoćnog skandala.

KARLEUŠA PREKINULA TIŠINU O NAPADU DUŠKA TOŠIĆA: Pevačica očajna zbog incidenta, javno uputila MOLBU!

Foto: ST/Dragan Kadić, Republika TV, Tanjug/Miloš Milivojević

 Estradna zvezda Jelena Karleuša je rano jutros doživela neprijatan incident u svom domu, kada ju je, prema njenim tvrdnjama, napao bivši suprug Duško Tošić. Incident se dogodio oko 5.15 sati, a Jelena je odmah reagovala i pozvala policiju. Prema informacijama koje su dostavljene medijima, policija je izašla na teren i zatekla pevačicu u društvu prijatelja N.J., koji je navodno takođe bio žrtva napada.

Prema izjavama Jelene Karleuše i njenog prijatelja, Duško Tošić je ušao u kuću koristeći ključ koji je imao, a bio je vidno alkoholisiran. Nakon ulaska, fudbaler je navodno fizički napao Jeleninog prijatelja, hvatajući ga za vrat i udarajući ga po glavi i telu. Jelena je pokušala da ih razdvoji, ali je i ona postala žrtva napada, jer ju je bivši suprug navodno povukao za kosu i udarao po glavi i telu.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Ata images

Jelena Karleuša i Duško Tošić

 

Nakon ovog nemilog događaja, Jelena Karleuša se oglasila na svom Instagram profilu, izražavajući želju za smirivanjem medijskih natpisa i pozivajući na poštovanje privatnosti njene porodice u ovom teškom periodu. Navela je da neće davati izjave na ovu temu i izrazila žaljenje što je javnost obaveštena o ovim događajima protiv njene volje.

- U cilju smirivanja medijskih natpisa i nepotrebnog dizanja prašine vezano za moje bračne prilike, ZAMOLIĆU sve da imaju razumevanja za privatnost moje porodice i težak period u kom se nalazimo. Neću davati izjave na ovu temu i žao mi je što je javnost o ovim stvarima obaveštena mimo moje volje. Idemo dalje, biće bolje. Mora. Hvala svima - napisala je Karleuša.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Jelena Karleuša

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
N.J.

08.06.2024 17:07

Ko je prijatelj N.J? Zna li ko?

Sale

09.06.2024 14:54

@N.J. - Pa Neki Je..č