MILANA MILOŠEVIĆA SLOMILE VESTI O SMRTI: Poslednje reči Zokija Šumadinca POSEKLE su ga poput ŽILETA, ne može da ih IZBACI iz glave!

Autor:

Zadruga

07.06.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hitno oglašavanje voditelja "Elite" nakon vesti o smrti bivšeg zadrugara!

MILANA MILOŠEVIĆA SLOMILE VESTI O SMRTI: Poslednje reči Zokija Šumadinca POSEKLE su ga poput ŽILETA, ne može da ih IZBACI iz glave!

Foto: ST/Dragan Kadić, RTV Pink

Zoki Šumadinac umro

U javnosti je poput odjeknula vest da je bivši učesnik rijalitija "Zadruga" i pevač Zoran Zoki Šumadinac iznenada preminuo u snu usled srčanog zastoja, a ispraćaj na večni počinak će se održati u nedelju, 9. juna 2024. godine u 13 časova, u selu Natalinci kod Gornjeg Milanovca. Povodom njegove smrti koja je sve ostavila bez teksta, sada se oglasio i voditelj "Elite", Milan Milošević, koji je dugi niz godina poznavao popularnog šou-mena.

Naime, Milošević je istakao da je Zoki bio veoma emotivan i da mu je nedavno čak predložio lekare za srce, savetujući ga da ozbiljno shvati svoje zdravstvene probleme.

- Čuo sam da je preminuo, mnogo mi je žao. Mi se nismo družili, gostovali smo zajedno jednom u "Amidži Šou", a inače ga znam iz "Zadruge". Bio je jako fin i previše emotivan. Baš mi je skoro pisao, pre deset dana... Predložio mi je neke doktore za srce, da idem kod njih da se pregledam zbog mog nekog problema - otkrio je voditelj "Elite", prenosi Informer, te nastavio:

Republika

Foto: Republika.rs

Umro Zoki Šumadinac

- Govorio mi je da nije to za zezanje, da ne prepuštam ništa slučaju i tada mi je napisao da je najbitnije zdravlje. Inače, svaki stori mi je komentarisamo, mnogo je voleo moju majku. Imamo dosta zajedničkih prijatelja u Austriji i baš mi je mnogo žao što je preminuo.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Milan Milošević se oglasio povodom smrti Zokija Šumadinca

Podsećanja radi, javnost je upoznala Zokija kroz njegovu numeru "Autotjun", koja je za vrlo kratko vreme postala viralni hit sa milionskim pregledima. Nakon toga, Šumadinac je postao učesnik rijalitija "Zadruga 3", a potom i "Zadruga 5". Iako se nije dugo zadržao na imanje u Šimanovcima, njegovo učešće privuklo je pažnju medija i publike.

Pored muzičke karijere, Zoki se bavio i pseudonaučnim disciplinama poput ezoterije i astrologije, te je stekao reputaciju kao neko ko je istraživao i praktikovao alternativne oblasti znanja i duhovnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading