VODITELJKA ELITE SAOPŠTILA VESTI O ZOKIJU ŠUMADINCU: Prekinuta TIŠINA nakon iznenadne SMRTI, njene reči kidaju dušu (FOTO)

Autor:

Zadruga

08.06.2024

02:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je pogodila tragična vest o smrti bivšeg zadrugara!

VODITELJKA ELITE SAOPŠTILA VESTI O ZOKIJU ŠUMADINCU: Prekinuta TIŠINA nakon iznenadne SMRTI, njene reči kidaju dušu (FOTO)

Foto: printscreen/RTV Pink

Bivši učesnik rijalitija "Zadruga" i pevač Zoran Zoki Šumadinac iznenada je preminuo u 49. godini, u snu usled srčanog zastoja. Ispraćaj na večni počinak će se održati u nedelju, 9. juna 2024. godine u 13 časova, u selu Natalinci kod Gornjeg Milanovca, a sada se povodom smrti popularnog šoumena oglasila i voditeljka "Elite", Ivana Šopić, koju je ova tragična vest duboko potresla.

Naime, brojne javne ličnosti izrazile su svoju tugu zbog Zokijeve smrti, ističući da je on ostavio dubok trag na javnoj sceni. Šopićeva, koja je Šumadinca poznavala iz rijalitija, nije krila da je nakon saznanja o njegovoj smrti ostala šokirala.

Spavala sam i to me je dočekalo kad sam se probudila. Šokantno, tužno... Sve nas je zasmejavao i takvog ću da ga pamtim - rekla je Ivana kratko, prenosi Telegraf.

Republika

Foto: ATA Images

Ivana Šopić

Podsećanja radi, javnost je upoznala Zokija kroz njegovu numeru "Autotjun", koja je za vrlo kratko vreme postala viralni hit sa milionskim pregledima. Nakon toga, Šumadinac je postao učesnik rijalitija "Zadruga 3", a potom i "Zadruga 5". Nažalost, zbog srčanih problema, bio je primoran da napusti rijaliti kako bi se posvetio svom zdravlju. Iako se nije dugo zadržao na imanje u Šimanovcima, njegovo učešće privuklo je pažnju medija i publike.

Pored muzičke karijere, Zoki se bavio i pseudonaučnim disciplinama poput ezoterije i astrologije, te je stekao reputaciju kao neko ko je istraživao i praktikovao alternativne oblasti znanja i duhovnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading