ZORICA UNUCI BILA PRATNJA NA MATURI! Brunclikova i Kemiš ponosni baka i deka (FOTO)

Autor:

Zabava

06.06.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš

ZORICA UNUCI BILA PRATNJA NA MATURI! Brunclikova i Kemiš ponosni baka i deka (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

privatna arhiva

Jedan od estradnih parova koji imaju najduži bračni staž, Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelovic Kemiš, ispratili su najstariju unuku Saru na maturu. Samo nekoliko meseci nakon što su svojoj mezimici organizovali punoletstvo, ponosni baka i deka dočekali su da je isprate i na veliku maturu.

Foto: Privatna arhiva

 

Bračni par je okupio i sedmu silu i sve oči ispred jednog hotela su bile uprte u lepu Saru, koja upisuje psihologiju na Filozofskom falultetu, na šta je baka posebno ponosna, te je tom prilikom otkrila detalje iz njihovog doma.

- U kući taman ima galeriju ludaka za ispitivanje, svi slučajevi tamo postoji. Dobra je devojka i uvek je bila odličan đak - sama, bez nas - rekla je Brunclikova za 24sedam, koja je priznala da nije imala potrebu da savetuje unuku.

- Sara je naša prva unuka i od nje smo sve prvo dočekali. Punoletstvo, maturu, upis na fakultet. Njenih prvih 19 godina je proletelo. Nisam ja mnogo toga nju savetovala. Shvatila sam kroz njeno odrastanje da joj nisu ni potrebni neki saveti. Nasledila je maminu lepotu - u dahu je ispričala Zorica i otkrila da unuka nije nasledila karakter od nje.

- Nijednu svoju osobinu ne primećujem kod nje. Ona samo ćuti, a ja se ne isključujem  - izjavila je pevačica, koja je iskoristila priliku da prokomentariše roditelje koji dovoze decu u skupocenim automobilima na maturu. Zorica smatra da njihova porodica nije od takvih.

- Oni možda imaju besne roditelje, mislim bogate, a mi smo prosečna porodica, samo što smo javne ličnosti. Ima naš puno, živimo kao jedna dobra prosečna dobrostojeća porodica - zaključila je Zorica za domaće medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading