BUM! CRVENA ZVEZDA DOVELA CENTRA! Mamurluk od PROSLAVE TITULE još nije PROŠAO, a već STIGLO POJAČANJE!

Autor:

Sport

08.06.2024

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U pitanju je trogodišnji ugovor.

BUM! CRVENA ZVEZDA DOVELA CENTRA! Mamurluk od PROSLAVE TITULE još nije PROŠAO, a već STIGLO POJAČANJE!

Foto: KK Crvena zvezda

KK Crvena zvezda obaveštava javnost da je srpski centar Uroš Plavšić prvo pojačanje kluba u ovogodišnjem prelaznom roku!

Plavšić koji je potpisao trogodišnji ugovor je visok 217 centimetara, igra na poziciji centra i u klub stiže iz ekipe Mege.

Dolaskom momka koji je rođen u Ivanjici 22.12.1998. godine, crveno-beli dobijaju veliko pojačanje na centarskoj poziciji, i igrača koji nikada nije krio koliko voli Crvenu zvezdu.

Foto: KK Crvena zvezda

 

- Odlikuju ga izvanredna brzina za visinu koju poseduje, ogromna borbenost, odličan osećaj za igru i dobra ruka. Uroš je dolaskom u KK Crvena zvezda ostvario dečački san i napravio ozbiljan iskorak u karijeri koju je započeo u ekipi Mege. Nastavio je u SAD u srednjoj školi Hamilton, kasnije i na koledžu Tenesi gde je proveo četiri godine na programu trenera Rika Barnsa - poručuju s Malog Kalemegdana.

Prošlu sezonu sa velikim uspehom odigrao je u ekipi Mege gde je na 27 utakmica u ABA ligi imao prosek od 15,4 poena i 7,7 skokova. Uroš je sa Crvenom zvezdom potpisao ugovor do kraja sezone 2026-2027, a nosiće dres sa brojem 33. 

- KK Crvena zvezda želi dobrodošlicu Urošu u Klub u kome će imati sve uslove da radi i nastavi da razvija ogroman talenat, i želi mu puno uspeha u periodu koji predstoji! Tokom upravo završene sezone koju smo okončali triplom krunom, ugovore su već produžili Džeol Bolomboj i Rokas Gedraitis. KK Crvena zvezda nastavlja sa intenzivnim aktivnostima na tržištu i o svim pojačanjima će blagovremeno obaveštavati javnost - dodaje se na zvaničnom sajtu šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading