"KRALJICA ŽENA FUDBALERA U ŠVEDSKOJ"! Ko je HELENA Seger? IBRINA izabranica je baš MOĆNA dama! Upoznali se na PARKINGU!

Autor:

Sport

08.06.2024

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U otadžbini ima status kao pop-ikone, a fudbaleru je rodila dva sina.

"KRALJICA ŽENA FUDBALERA U ŠVEDSKOJ"! Ko je HELENA Seger? IBRINA izabranica je baš MOĆNA dama! Upoznali se na PARKINGU!

Foto: www.profimedia.rs

Helena Seger, supruga jednog od najvećih fudbalskih legendi današnjice, Zlatana Ibrahimovića, privlači pažnju javnosti svojom harizmom i neobičnom životnom pričom. Iako će prisustvovati oproštaju svog supruga od fudbala na meču između Švedske i Srbije, Helena je mnogo više od "samo" supruge fudbalera.

Njihova veza započela je na neobičan način, kada je Zlatan svojim Ferarijem zagradio njen automobil. Ona se izdrala na njega tom prilikom, pokazujući svoju snažnu ličnost i neustrašiv stav. Ova neobična situacija označila je početak njihove nekonvencionalne ljubavne priče koja je započeta 2002. godine na jednom parkingu u Malmeu. 

Foto: www.profimedia.rs

 

Helena je oduvek bila samostalna i nezavisna žena, sa uspešnom karijerom i sopstvenim bogatstvom. Njena jaka ličnost i nezavisnost privukle su Zlatana, koji je priznao da mu se dopada što mu se Helena može suprotstaviti. Odbijajući bračnu ponudu, ona je istakla važnost osećaja nezavisnosti i želju da izbegne etiketiranje kao "supruga fudbalera". Pre nego što je upoznala Zlatana, omalena plavuša bila je veoma uspešna i ostvarena poslovna žena i svojevremno je priznala da radi od svoje 13. godine. Radila je u duvanskoj industriji, ima vrhunsko znanje iz marketinga, a usputno se bavila modelingom i glumom.

Foto: www.profimedia.rs

 

Helena, koja uskoro puni 54 godine, važi za "kraljicu žena fudbalera u Švedskoj" i u otaždbini ima status kao da je pop-ikona, poput naprimer Bijonse u Americi. Teško je pročitati lošu reč o ovoj dami koja je od izabranika starija čak 11 godina, uglavnom većina tvrdi da je veoma elegantna i otmena, i da uživa u luksuznom životu, ali i da naporno radi.

- Kada sam upoznala Zlatana, imao je 21 godinu, a ja 32, imala sam karijeru i bogatstvo i nije mi bio potreban fudbaler da me hrani. Bila sam samostalna, a on čak nije bio ni moj tip muškarca. Prvi put kada sam ga videla, zagradio je svojim Ferrarijem moj Mercedes, videla sam samo njegov veliki nos i zlatni sat na ruci. Bila sam loše raspoložena i izvikala se na njega. Mislim da mu se to svidelo - ispričala je Helena svojevremeno.

Nakon četiri godine zabavljanja, a inače nikada nisu stupili u bračne vode, ona mu je rodila sina Maksimilijana, a dve godine kasnije dobili su drugog - Vinsenta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading