MAJI MARINKOVIĆ ZVEZDAN SPASAO ŽIVOT! Jeziva scena u rijalitiju je zamalo koštala života!

Autor: P. R.

Zadruga

17.04.2023

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti zvezda na sve načine pokušava da se približi bivšem robijašu.

MAJI MARINKOVIĆ ZVEZDAN SPASAO ŽIVOT! Jeziva scena u rijalitiju je zamalo koštala života!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel, ATAImages/M.M.

Maja Marinković sinoć je tokom specijalne emisije razgovarala sa Markom Đedovićem u "Šiša baru", te se dotakla svog odnosa sa Zvezdanom Slavnićem, a o kojem svi neprestano bruje i čekaju da vide da li će se između zadrugara nešto desiti.

Šta se dešava sa Zvezdanom - pitao je voditelj.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković Zadruga 6

- Ja Zvekija obožavam! Ja sam malopre rekla u kući, pakao! Zveki mi je jutros spasio život. Probudila sam se i osetila kako mi nešto zuji iznad glave, bio mi je stršljen na glavi. Onda sam ja bunovno rekla ''aaaaa Zveki'' i onda je krenula tu neka priča. Danas smo se našalili, međutim rekla sam mu: ''Hvala ti, moram da ti priznam da si mi spaasio život'', on je rekao: ''Mala, nemoj da koristiš stršljena da imaš komunikaciju sa mnom''. Zasmetale su mu te neke šale, pritisak. Ja i kada pogrešim uvek priznam. Ja mislim da on nema emocije prema Anđeli, ali da ona prema njemu ima. Ne vidim perspektivu. On ima tu negde ljudskost u sebi, s obzirom da je Anđela pogazila sve moralne kodeske. Od toga napolju nema ništa! Napolju se nećemo družiti ako bude bio sa njom. Nisu drugi brinuli kako se Ana oseća, šta sad ja da brinem - odgovorila je Maja.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i Zvezdan Slavnić Zadruga 6

Podsećanja radi, kako izbacivanja nije bilo zbog Vaskrsa, Maja Marinković i Zvezdan Slavnić su i ove nedelje potrčci i nastavljaju da zajedno borave u izolaciji. Kako među njima već izvesno vreme sevaju varnice, pitanje je vremena kada će se desiti nešto više od flertovanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading