ZVEZDAN ZASTRAŠUJE ANU, ZATVARA JOJ USTA! Milena Kačavenda BRUTALNO UDARILA na Slavnića, pa otkrila šta bi mu uradila da je po njoj bacio pečenje!

Autor:

Zadruga

22.02.2023

23:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Kačavenda žestoko osula paljbu po Zvezdanu Slavniću!

ZVEZDAN ZASTRAŠUJE ANU, ZATVARA JOJ USTA! Milena Kačavenda BRUTALNO UDARILA na Slavnića, pa otkrila šta bi mu uradila da je po njoj bacio pečenje!

Foto: printscreen/pinktv

Milena Kačavenda, kuma Ane Ćurčić, bivše nevenčane žene Zvezdana Slavnića gostuje kod Kristijana Golubovića u emisiji "Bajke iz podzemlja" gde je bez dlake na jeziku govorila o Slavniću.

- Ja sam žena koja je živela svoj stil života, imam puno pravo da mogu glasnogovornički da pričam jer upoznala sam mnoge mangupe. Ja Zvezdana ne znam kao kriminalca, pošto je ubio čoveka, u Jutarnjem na Pinku je bio sudski veštak koji je govorio da to nije bio ubistvo iz nehata. Zvezdan je takva ljiga od čoveka ispao da sam ja fascinirana, on je uvek mislio da je mangup - rekla je Milena i dodala: 

Republika

Foto: printscreen/pinktv

Milena Kačavenda

Zvezdan zastrašuje Anu, zatvara joj usta, gde su tu emocije, ceo život je bacila pred sebe. Rekla sam joj pred ulazak: Uđi unutra i ja sam uz tebe. Ana je podstanar, bio joj je potreban ulazak - priča Kačavenda. 

Milena se osvrnula i na pretnje koje je dobila. 

- Kulićkina mama je izlazila kod lekara, on je definitivno dobio informaciju s polja da se o njemu priča. Dobila sam pretnje, ja bih njena olupala kao kantu tamo. Ako mi slomi zube, moraću da ga tužim za 15.000 evra koliko koštaju- kaže Milena. 

Budući da je nedavno Slavnić pobesneo i izgubio kontrolu, te bacio praseće pečenje na Anu u Beloj kući, Kristijan je pitao Milenu kako bi ona odreagovala kada bi Zvezdan na nju bacio pečenje.

- On bi pojeo onu tepsiju, pre nego što bi oni žuti prsluci uleteli, ali bih tražila i zaštitu. On bi bio razlupana kanta, mogao bi samo da baca one saksije po imanju - rekla je Milena.

Republika

Foto: printscreen/pinktv

Milena Kačavenda, kuma Ane Ćurčić

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Aurora Borealis

23.02.2023 07:01

Hocemo kumu u Zadruzi!!!! Da skrese krilca onom Robijasu. Seta se kao da je oslobodio Beograd. A frustrirana provincijalka sa bolesnim fetisima mu lize noge i sikce na njegovu zenu. Fuj