DECA DRAGANE MIRKOVIĆ NE ISPUŠTAJU MAJKU IZ VIDA: Zbog Tonija je prate u stopu, Marko očajan zbog njenog stanja!

Autor:

Zabava

08.05.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mirković otkriva da se deca ne odvajaju od nje nakon informacije o razvodu.

DECA DRAGANE MIRKOVIĆ NE ISPUŠTAJU MAJKU IZ VIDA: Zbog Tonija je prate u stopu, Marko očajan zbog njenog stanja!

Foto: ATAImages, Instagram.com

Nakon što je prošla kroz težak period, Dragana Mirković je otkrila da su joj najveću podršku pružila deca, ali i verni obožavaoci. Muzička zvezda nedavno je održala dva koncerta u Zagrebu, a ističe da joj upravo druženje sa publikom pomaže da prebrodi teška vremena.

- Marko i Manuela su bili na mom koncertu, Manuela je ranije otišla za Beč jer ima obaveza. Marko je sa mnom, čeka me. Bili su sa mnom i na koncertu u Italiji, pa su me odveli u Veneciju Njihova podrška mi znači sve na svetu, uvek kažem da su Marko i Manuela pa moji fanovi moja najveća snaga. Sa njima mogu sve, kada mi je bilo najteže, a više nije, stvarno mi je bilo jako jako teško kada sam na svim koncertima i u svim emisijama bila nasmejana i srećna - rekla je Dragana Mirković.

Republika

Foto: Časlav Vukojičić

Dragana Mirković

 

Pevačica nikada nije krila koliko je ponosna na svoju decu, a oni su, baš kao i publika, i njena velika podrška:

- Divan je osećaj biti okružen ljudima koji te vole, tu prvenstveno mislim na svoju decu. Kada vidim kako me publika gleda vidim da imaju čistu ljubav prema meni. To je neopisivo uvek kažem da sam blagoslovena što imam toliko ljubavi. To je ono što mi daje da budem srećna i uvek spremna i za neke teške trenutke, da ih prebrodim uz divnu energiju jer samo tako može da se prebrodi. Ja sam zaista srećna zena - priznaje Dragana za Extra fm.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading