TO JE BALKANSKA STVAR: Bejbi Lazanja progovorio o Teya Dori, ovo će vas ODUŠEVITI! (VIDEO)

Autor:

Zabava

08.05.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski predstavnik na Evroviziji progovorio o našoj pevačici!

TO JE BALKANSKA STVAR: Bejbi Lazanja progovorio o Teya Dori, ovo će vas ODUŠEVITI! (VIDEO)

Foto: ST/Dragan Kadić, youtube.com/ Eurovision Song Contest, shutterstock

Hrvatski predstavnik na "Evroviziji" Baby Lasagna izneo je svoje oduševljenje srpskom predstavnicom Teyom Dorom. Njih dvoje nedavno su se zajedno zabavljali na žurci u Švedskoj, gde je Teya proslavila svoj 32. rođendan. Baby Lasagna je istakao da je Teya Dora sjajna osoba, naglašavajući njenu opuštenost i šarm koji je prepoznatljiv za Balkan.

Republika

Foto: youtube.com/ Eurovision Song Contest, Shutterstock

Baby Lasagna

Baby Lasagna je istakao Teyinu svestranost i lepotu, naglašavajući da je ona predivna umetnica koja se ističe svojom raznolikošću. Posebno se osvrnuo na njen talenat za repovanje i ostale muzičke veštine, ističući da je to apsolutno fascinantno.

- Teya Dora je, pre svega, sjajna osoba. Ne znam koliko ćete shvatiti ovo, ali mislim da hoćete... Na Balkanu je jedno kad kažeš nekome: "Ćao, kako si, kako si putovao...", kad si fin, a njoj samo kažem: "Hej, šta ima?", opušteno je, znamo se, to je naš jezik, Balkanska stvar! - rekao je Baby Lasagna.

 

 

- Njenu pesmu ne možemo da prestanemo da pevamo! Svaki put kad odemo na neki parti, naš PR peva "Ramondu", svima je non-stop u glavi! Teya Dora je prelepa osoba, predivan umetnik, jako je svestrana! Da li si čuo njene druge pesme? Ona repuje, sve radi, apsurdno je! Jako je svestrana. To kod nje najviše poštujem - dodao je on u razgovoru sa medije na "Evroviziji", a snimak se uveliko širi na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading