PORODILA SE KOD KUĆE I SVE PRIKAZALA NA INSTAGRAMU! Glumica koju Srbi obožavaju rodila ČETVRTO dete!

Autor:

Zabava

08.05.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hilari Daf (36) je donela na svet ćerkicu.

PORODILA SE KOD KUĆE I SVE PRIKAZALA NA INSTAGRAMU! Glumica koju Srbi obožavaju rodila ČETVRTO dete!

Foto: youtube.com/ hilaryduffofficial

Poznata glumica i pevačica Hilari Daf rodila je četvrto dete 3. maja. Ona i njen suprug Metju Koma dobili su treće zajedničko dete, dok Hilari iz prethodnog braka ima sina. Holivudska zvezda koja je dobro poznata publici u Srbiji porodila se kod kuće i taj događaj prikazala na Instagramu.

Hilari je rodila ćerkicu kojoj su ponosni roditelji dodelili ime Tauns Medou Bejr. Porođaj je bio u kućnim uslovima, u bazenu, a za tu priliku glumica je unajmila i fotografa Stefani Entin kako bi ovekovečila ovaj poseban trenutak u njenom životu. Za 12 sati slike imaju 1.2 miliona lajkova.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff)

 

Tauns Medou Bejr, sada znamo zašto nas je terala da čekamo toliko dugo... Usavršavala je te obraze. Sanjala sam da te držim u naručju mesecima, a proteklih pet dana upoznavanja, posmatranja tebe i mirisanja bili su trenuci čiste magije. Svi te volimo kao da si ovde sve vreme - poručila je Hilari Daf (36) koja je u decembru prošle godine otkrila da je u drugom stanju.

Glumica i njen suprug Metju Koma (36) imaju ćerke Benks (5) i Mej (3) koje je takođe rodila kod kuće. Hilari Saf je sa bivšim mužem Majkom Komrijem dobila sina Luku (12).

Hilari Daf se proslavila ulogom u televizijskoj seriji "Lizi Mekgvajer", kao i u filmovima "Što više to bolje", "Priča o Pepeljugi", "Kadetkinja Keli", "Agent Kodi Benks"...

Muzičku karijeru je započela 2002. godine kada je objavila debi album sa temom Božića "Santa Claus Lane" u izdanju Walt Disney Records-а. Usledili su albumi "Metamorphosis" (2003), "Hilary Duff" (2004), "Most Wanted" (2005) i "Dignity" (2007).

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading