LJUBILE SE IZA BINE! ISPLIVAO ŠOK-SNIMAK PREDSTAVNICE SLOVENIJE! Neće vam biti dobro kad ovo vidite! (VIDEO)

Autor:

Zabava

08.05.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Celi slovenski tim je skočio i počeo vrištati, a pevačica je u jednom trenutku poljubila i svoju plesačicu, da bi se potom zagrlile, što je neke korisnike društvenih mreža iznenadilo, a druge šokiralo, prijatno ili neprijatno.

LJUBILE SE IZA BINE! ISPLIVAO ŠOK-SNIMAK PREDSTAVNICE SLOVENIJE! Neće vam biti dobro kad ovo vidite! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP Photo/Martin Meissner

Predstavnica Slovenije na ovogodišnjoj Evroviziji, Raiven, prošla je u finale Eurosonga sa svojom pesmom Veronika, a njena reakcija nakon prolaska u finale postala je viralna na društvenim mrežama! Naime, celi slovenski tim je skočio i počeo vrištati, a pevačica je u jednom trenutku poljubila i svoju plesačicu, da bi se potom zagrlile, što je neke korisnike društvenih mreža iznenadilo, a druge šokiralo, prijatno ili neprijatno.

 

 

Video se brzo proširio društvenim mrežama a samo su se nizali komentari: "Gej ljudi su pobedili", "Ja sam ludo zaljubljena u nju", "Vrištim", "Ona je ikona", "Čekali smo ovaj trenutak", "Je li joj to devojka?", "Što se događa?", "Obožavam je", samo su neki od reakcija na Tviteru. 

Inače, prvo polufinale Evrovizije održano je sinoć u Malmeu, a plasman u finale obezbedilo je deset zemalja - Srbija, Portugalija, Slovenija, Ukrajina, Litvanija, Finska, Kipar, Hrvatska, Irska i Luksemburg. Posebno intrigantan nastup imala je Irska. 

Foto: RTS Printscreen

Predstavnica Slovenije

 

Bambi Rej Robinson (Bambi Tag), izjašnjava se kao nebinarna osoba, a na sceni je izveo pravi ritual, koji su mnogi proglasili satanističkim. Bambi Tag je nakon nastupa na konferenciji za medije otkrio da su mu organizatori Evrovizije tražili da promeni svoju scensku šminku pre nastupa.

Foto: RTS Printscreen

Predstavnica Slovenije

 

Naime, Bambi je želeo da na telu ima natpise "Prekid vatre" i "Sloboda Palestini", što nije u skladu sa pravilima takmičenja o političkim izjavama.

To mi je bilo važno jer sam za slobodu i mir. Nažalost, danas sam morao da promenim te poruke u "krunišite vešticu" - po nalogu EBu - istakao je Tag na konferenciji za novinare.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading