IZBIO HAOS U NAJSTARIJEM HRVATSKOM ZATVORU: Zbog Bejbi Lazanje stopirano STROGO PRAVILO!

Autor:

Zabava

08.05.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žurka u zatvoru Lepoglava, gde kaznu izdržava oko 500 zatvorenika!

IZBIO HAOS U NAJSTARIJEM HRVATSKOM ZATVORU: Zbog Bejbi Lazanje stopirano STROGO PRAVILO!

Foto: youtube.com/ Eurovision Song Contest, Shutterstock

Bejbi Lazanja, hrvatski predstavnik na ovogodišnjoj Evroviziji, sinoć je raspametio publiku u prvom polufinalu. Mladi pevač, koji važi za glavnog favorita, ušao je u finale sa pesmom "Rim Tim Tagi Dim", a kladionice mu daju 36 odsto šanse da osvoji prvo mesto.

Republika

Foto: RTS Printscreen

Bejbi Lazanja je sinoć raspametio publiku širom sveta

Ceo region podržao je Bejbi Lazanju, a u Hrvatskoj je došlo do zanimljive situacije. Naime, zatvorenici u hrvatskim zatvorima dobili su priliku da prate polufinale uživo. Iako je gledanje televizije dozvoljeno radnim danima do 22 sata, zatvorenicima dozvoljavaju da u posebnim prilikama i za vreme praznika ostanu duže, a tako je bilo i sinoć.

Tako je bilo i u zatvoru u Lepoglavi, koja je najstroža i najstarija kaznionica u Lepoglavi.

- Rim Tim Tagi Dim - orilo se u zatvoru, prenosi 24sata.hr.

Republika

Foto: RTS Printscreen

Hrvatski predstavnik je glavni favorit ove godine

U ovom zatvoru, koji obeležava 170 godina rada, radi čak 65 odsto zatvorenika i trenutno kaznu izdržava oko 500 njih. Čak 120 njih je kažnjeno na više od 20 godina zatvora, a prosek godina je oko 40. Najstariji zatvorenik ima 82 godine, a najmlađi oko 20.

Inače, Marko Purišić, poznatiji kao Bejbi Lazanja, rođen je u Umagu 1995. godine. Pored toga što je pevač, on je i tekstopisac, kompozitor, gitarista i muzički producent. Pre nego što je započeo solo karijeru, bio je član benda "Mantra". Iako je poznat kao miljenik žena, već duže vreme je u vezi sa mlađom Elizabetom Ružić, o čemu su pisali hrvatski mediji. Takođe, bavi se video produkcijom i art fotografijom.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading