PRODORAN POGLED, ZAVODLJIV OSMEH... Kubura fotografijom iz mlađih dana dokazao da je ŠMEKER SVETSKOG GLASA!

Autor:

Zabava

08.05.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sad je jasno zašto žene za njim "seku vene".

PRODORAN POGLED, ZAVODLJIV OSMEH... Kubura fotografijom iz mlađih dana dokazao da je ŠMEKER SVETSKOG GLASA!

Foto: ATA Images

Glumac Aleksandar Srećković Kubura oduvek je važio za jednog od najatraktivnijih muškaraca sa javne scene, čijem šarmu mnoge dame nisu odolele.

U nizu njegovih fotografija na Instagramu naišli smo na onu iz mlađih dana na kojoj Kubura ima samo 25 godina. Fotografija nastala 1998. godine dokazuje da je glumac oduvek bio šmeker svetskog glasa! Prodornim pogledom i zavodljivim osmehom mamio je uzdahe lepšeg pola.

Ova objava pokrenula je lavinu komentara, a zbog duže kose na fotografiji mnogi su popularnog glumca uporedili sa pevačima poput Petra Graša i Filipa Žmahera.

Ko je šmeker svetskog glasa za kim šizi cela masa - napisao je glumac ispod objave.

Zbog markantnog izgleda reditelji su mu često davali uloge negativaca, a Kubura je svojevremeno izjavio da uživa da bude "zloća".

Tokom karijere sam se trudio da igram što raznovrsnije uloge i da iskušavam sebe u svim mogućim krajnjim tačkama glumačkog posla, a pre svega da bi meni bilo zanimljivo to što radim. Ne znam da li je teže igrati negativce ili pozitivce, ali ovo što ja poslednjih godina radim u serijama i filmovima uslovno se može nazvati negativnim ulogama, koje meni pričinjavaju zadovoljstvo iz razloga što imam više slobode u kreiranju lika. Reditelji se uvek više bave pozitivcima, a meni ostave da ja sam uprem sve svoje snage i napravim ravnotežu koja je u dramskom smislu potrebna između nekog ko vodi pozitivnu liniju radnje i onoga ko tu radnju opstruira. Tako uspevam da rastem kao glumac, ali i kao reditelj, jer mnogo stvari sam sebi moram da osmislim. Tako da, priznajem, volim kad sam loš momak - rekao je glumac kroz osmeh.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading