PRVE REČI JOKIĆA NAKON OSVAJANJA MVP NAGRADE: Srpski centar emtivno o Dejanu Milojeviću!

Autor:

Sport

09.05.2024

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajan podvig Somborca.

PRVE REČI JOKIĆA NAKON OSVAJANJA MVP NAGRADE: Srpski centar emtivno o Dejanu Milojeviću!

Foto: Starsport

Nakon što je primio prestižnu MVP nagradu, Nikola Jokić je izjavio da mu je Dejan Milojević, koji ga je trenirao Megi, bio ne samo trener već i porodični prijatelj. Jokić ističe da mu je Dejan značio mnogo više kao osoba nego kao trener, ističući kvalitetno i iskreno prijateljstvo koje su delili.

- Oduvek kažem ljudima da mi je još više značio kada mi nije bio trener, već kao porodični prijatelj – uvek bismo odlazili u kuće jedan drugom, bilo je to kvalitetno i iskreno prijateljstvo. Deki je bio čovek koji će ti uvek reći onako kako je, bez laganja i skrivanja, neko koga uvek želiš za prijatelja - poručio je Nikola.

Na konferenciji za medije, Jokić je nosio majicu na kojoj je pisalo "brate", kao posvetu svom dragom prijatelju Dejanu Milojeviću.

- Nosim je manje-više svakog dana, pogotovo na treninzima. Deki je bio čovek koji mi je dao slobodu, pokazao mi je kako treba da se rade stvari, kako se trenira, kako se ponaša, kako imati pozitivnu energiju i pozitivni stav… Vidite na koliko je igrača uticao, na mene je imao pozitivan efekat, još više kao prijatelj nego kao trener. Košarkaški mi je dao slobodu da radim šta želim, dao mi je poverenje i mogu samo da kažem – hvala - ističe Jokić.

Jokić je osvojio MVP nagradu sa 926 glasova, od kojih je čak 79 bilo prvih mesta. Drugo mesto zauzeo je Šej Gildžes Aleksander iz Oklahoma Siti Tandera sa 640 glasova, dok je treće mesto pripalo Luki Dončiću iz Dalas Maveriksa sa 566 glasova. Jokićev trijumf na ovoj listi potvrđuje njegovu izuzetnu igru i uticaj na tim, kao i poštovanje koje uživa među kolegama i stručnjacima u NBA ligi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading