MILUTINOV I PETRUŠEV IDU NA F4 EVROLIGE! Olimpijakos SRUŠIO Barselonu usred Blaugrane!

Autor:

Sport

08.05.2024

23:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata su imena svih učesnika F4!

MILUTINOV I PETRUŠEV IDU NA F4 EVROLIGE! Olimpijakos SRUŠIO Barselonu usred Blaugrane!

Foto: www.profimedia.rs

Poslednji učesnik Fajnal fora Evrolige za sezonu 2023/24 je Olimpijakos ! Pirejci su savladali Barselonu u Blaugrani rezultatom 63:59 u odlučujućem petom meču i tako rezervisali sebi kartu za Berlin gde će ih čekati niko drugi nego - Real Madrid. Gledaćemo izuzetno zanimljiva polufinala Evrolige, te nema sumnje da nas očekuje pravi spektakl!

Izuzetno tvrdo igralo se u Blaugrani od samog početka. Tako je prvo poluvreme završeno svega rezultatom 27:25. Obe ekipe kao da su bile u grču, što je tipično za mečeve ovakve važnosti. Ništa bolja situacija nije bila ni u trećoj četvrtini, posle koje je na semaforu stajalo samo 40:40. Tako je bilo i do samog kraja meča, kada se dogodio odlučujući momenat.

Jedan od ključnih igrača u ovoj pobedi bio je Šekil Mekisik, koji je u četvrtoj četvrtini postigao devet poena u seriji crveno-belih 17:2. Njegov odlučujući doprinos, uključujući i krađu lopte od Nikolasa Laprovitole u poslednjem minutu, bio je presudan za konačan ishod meča.

Ipak, igrač utakmice bio je srpski centar Nikola Milutinov koji je imao 10 poena i 10 skokova i indeks 26. Papanikolau je upisao poen više, dok je u redovima poraženog domaćeg tima najbolji pojedinac bio Niko Laprovitola sa 17 poena, sedam skokova i četiri asistencije.

U drugom polufinalu 26. maja sastaju se Panatinaikos i Fenerbahče, pa će dva dana kasnije biti odigrano i veliko finale u Berlinu kada ćemo saznati da li se ime šampiona Evrope menja ili ne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading