UTAKMICU REAL MADRIDA I BAJERNA OBELEŽILI NIZ SKANDALA: Ovaj prljav potez Vinisijusa će vas šokirati! (VIDEO)

Autor:

Sport

09.05.2024

15:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brazilac se služi praljvim trikovima.

UTAKMICU REAL MADRIDA I BAJERNA OBELEŽILI NIZ SKANDALA: Ovaj prljav potez Vinisijusa će vas šokirati! (VIDEO)

Foto: X/Screenshot

Vinisijus i Kimih

Fudbaler Real Madrida, Vinisijus Žunior, privukao je veliku pažnju nakon nedavne utakmice protiv Bajern Minhena, iako nije bio strelac. Iako nije zatresao mrežu, Vinisijus je pravio velike probleme odbrani Bajerna, posebno duž leve napadačke strane Reala. Njegov susret sa Džošuom Kimihom takođe je privukao pažnju, posebno gest koji je izazvao oprečne reakcije.

Situacija u kojoj je Kimih predao loptu Vinisijusu, a zatim mu je stavio direktno u ruke, izazvala je različite reakcije. Dok su neki istakli Vinisijusovu tvrdnju da je meta rasističkih napada, drugi su naglasili njegov mentalni uticaj na Kimiha tokom cele utakmice.

Osim toga, meč između Reala i Bajerna obeležio je i kontroverzni trenutak kada je Bajernov napad prekinut zbog ofsajda neposredno pre nego što je postignut pogodak koji bi meč odveo u produžetke. Skandalozne situacije na ovom meču bacile su u drugi plan dobar fudbal koji su pružili fudbaleri legendarnih timova.

Podsetimo Madriđani su dobili susret rezultatom 2:1 i uspeli da se plasiraju u šesto finale Lige šampiona u poslednjih deset godina, što je impresivan učinak. Na Vembliju 1. juna Real će se suočiti sa još jednim nemačkim klubom, Borusijom Dortmund. Taj meč će biti veliki motiv za sve, posebno za Milionere, pošto će tada legendarni Marko Rojs odigrati poslednji meč za Dortmund.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading