ALKARAZ TRENIRA UZ PESMU SRBOMRZITELJKE: Španac se sprema za povratak uz PEVAČICU koja se zalaže ZA NEZAVISNOST tzv. Kosova (VIDEO)

Autor:

Sport

09.05.2024

20:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U pitanju je Dua Lipa.

ALKARAZ TRENIRA UZ PESMU SRBOMRZITELJKE: Španac se sprema za povratak uz PEVAČICU koja se zalaže ZA NEZAVISNOST tzv. Kosova (VIDEO)

Foto: Doug Peters / PA Images / Profimedia, EnriquePSans / Alamy / Alamy / Profimedia

Mladi španski teniser Karlos Alkaraz vredno radi na povratku na teniske terene nakon što je propustio Masters u Rimu zbog povrede desne ruke. Pored toga, Alkaraz je poražen u četvrtfinalu turnira u Madridu. Povreda je zahtevala od njega da otkaže učešće u "večnom gradu", ali sada se posvećeno priprema za povratak.

Nedavno se pojavio snimak na kome Karlos Alkaraz trenira na teniskom terenu, ali bez reketa u ruci. On je vežbao udarce i pokrete, kao i proklizavanja na šljaci, pokazujući predanost i želju za povratkom na vrhunski nivo. Iako još uvek nije poznato tačno kada će se Alkaraz vratiti na turnire, očekuje se da će se to desiti pre Rolan Garosa.


Uz snimak svog treninga, Karlos Alkaraz je podelio i pesmu "Happy for you" britanske pevačice Dua Lipe. Interesantno je da je Dua Lipa tema koja izaziva različite reakcije, posebno među Srbima, zbog njene borbe za nezavisnost tzv. Kosova. Ipak, Španac se fokusira na svoj povratak na teren i dobijanje podrške uz muziku koja mu prija.

 

Podsetimo, Lipa je rođena 1995. u Londonu - njeni roditelji su se 1992. godine tamo preselili, bežeći od rata na prostoru bivše Jugoslavije.

Ona već godinama na društvenim mrežama redovno objavljuje postove podrške nezavisnosti Kosova, gde je i živela neko vreme kao tinejdžerka. Najviše pažnje je privukla kada je zatražila od kompanije "Epl" da se na mapama njihovih uređaja jasno vide granice Kosova i Palestine, da bi na kraju okačila fotografiju zastave „Velike Albanije".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading