TREĆE POLUVREME REALA I BAJERNA KAO U SRBIJI: Tuhel: Sudija je kriv! Anćeloti: Onda se i mi žalimo!

Autor:

Sport

09.05.2024

17:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemac ističe da je ovo katastrofa.

TREĆE POLUVREME REALA I BAJERNA KAO U SRBIJI: Tuhel: Sudija je kriv! Anćeloti: Onda se i mi žalimo!

Foto: Profimedia

Fudbaleri Bajerna su izrazili nezadovoljstvo nakon što su eliminisani iz Lige šampiona, optužujući poljske sudije za oštećenje njihovog tima. U revanš meču protiv Reala, nemački tim je doživeo poraz od 2:1, a ključni trenutak zbog kog je usledio haos se dogodio u 13. minutu nadoknade vremena kada je gol Matijsa de Lihta poništen zbog ofsajda. Trener Bavaraca, Tomas Tuhel, nije štedeo reči kritike na račun sudija, nazivajući njihovo suđenje "apsolutnom katastrofom".

- Katastrofa! Apsolutna katastrofa. Sudije su kod drugog gola Reala pustile da se akcija nastavi. Takva su pravila, igra mora da se nastavi. Prvi je grešku napravio pomoćni, a onda i glavni sudija. Jasno je da se radi o povredi pravila igre - rekao je Tuhel.

De Liht je čak istakao da su mu se sudije izvinile nakon meča zbog greške, ali Karlo Anćeloti je imao spreman odgovor na pitanje novinara da se osvrne na tu situaciju.

- Bajern se žali na suđenje? U redu. Onda ćemo i mi da se žalimo na poništeni gol Naća posle duela sa Kimihom. Kimih je simulirao - rekao je Anćeloti. - Vrlo lako je objasniti ofsajd situaciju. Možda nije bio ofsajd, ali je sudija prekinuo igru pre nego što je postignut gol. Mi smo prestali da igramo. To je sve - dodao je trener Reala.

Podsetimo, Hoselu je na teren ušao u 81. minutu i samo sedam minuta kasnije najstrože kaznio prvu grešku Nojera ne utakmici. Nemac je ispustio čistu loptu i dozvolio Špancu da natrči na nju i sprovede je u mrežu, a samo tri minuta kasnije isti igrač je, poput Rodriga protiv Mančester sitija, doneo potpuni preokret i apsolutnu ludnicu na Bernabeuu. Prvobitno je arbitar pokazao ofsajd poziciju u kojoj se našao asistent Ridiger, ali nakon intervencije iz VAR sobe, drugi pogodak Hoselua je priznat i Real je ponovo uspeo. Ponovo se plasirao u finale i imaće priliku da najveće kontinentalno takmičenje osvoji po 15. put.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading