PARTIZAN JE LOŠE IGRAO, ALI TEŠKO DA ĆE TAKO PONOVO! PASPALJ POSLE POLUFINALA ABA: Budućnost je zasluženo slavila!

Autor:

Sport

09.05.2024

19:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Zanimljiv duel, ali ne pretarano kvalitetna utakmica"

PARTIZAN JE LOŠE IGRAO, ALI TEŠKO DA ĆE TAKO PONOVO! PASPALJ POSLE POLUFINALA ABA: Budućnost je zasluženo slavila!

Foto: Starsport

Žarko Paspalj

Košarkaši Partizana nisu uspeli da u dva meča reše polufinalnu seriju u AdmiralBet ABA ligi, pošto su poraženi od Budućnosti u Morači sa 74:73.

Tom meču prisustvovao je i legendarni Žarko Paspalj koji je za Kurir izneo svoje viđenje nakon utakmice.

- Bio sam na utakmici, jedna lepa atmosfera, dobra energija, ali i meč koji nije bio nešto bogat i kvalitetan, zanimljiv duel, ali ne pretarano kvalitetna utakmica - počeo je bivši reprezentativac Jugoslavije.

Crno-beli su i pored minusa na kraju došli u veoma dobru situaciju gde je Avramović promašio gotovo zicer za pobedu.

- Mogli su, imali su šansu, imali su šut Avramovića, rekao bih ipak da je Budućnost zaslužila pobedu. Uvek postoji neko ko to gleda. Dobar je bio šut, na kraju ipak nije ušao i pored po mom mišljenju dosta loše igre Partizana - nastavio je bivši igrač Budućnosti i dodao:

Republika

Foto: Starsport

Partizan - Budućnost

- Činjenica je da Partizan teško da može da odigra ovakvu utakmicu ponovo, rastrzano i sa dosta promašenih otvorenih šuteva. Rekao bih da je Partizan veliki favorit i da tu nema dileme.

Pričalo se da je Jogi Ferel na korak od prelaska u Partizan, a sada im je gotovo presudio sa 13 poena.

- To je malo diskutabilno pitanje da li bi značio Partizanu, verovatno da bi. Dobar je igrač, sigurno da u nekoj korigovanoj košarci bi mogao nešto da uradi. Imali su prilike da ga dovedu, nije došao, on je izabrao Budućnost. Ne treba plakati za prosutim mlekom - rekao je popularni Palja.

Za kraj se osvrnuo i na rad trenera Budućnosti Andreja Žakelja.

- Odlično zaista, meni se njegov rad sviđa još iz Studentskog centra. Očigledno je da mu je trebalo nekoliko meseci da sklopi kockice. Verovatno da je bio tu od početka sezone i da je imao više vremena sigurno da bi bilo bolje. Nema sumnje da Budućnost i sada ima dobru ekipu, ali da bi tim počeo da upija ideje trenera potrebno je mnogo više od jedne sezone. Bez obzira na to šta će se desiti u majstorici, mislim da je ovo dobar nastup za njih - zaključio je bivši as.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading