GAĐAO PUBLIKU LOPTOM, BIO NEPRISTOJAN PREMA VODITELJKI, PA DOBIO PRIMERENU KAZNU: NBA suspendovala igrača Milvokija zbog ovih RUŽNIH poteza (VIDEO)

Autor:

Sport

09.05.2024

21:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaista neprimereno ponašanje.

GAĐAO PUBLIKU LOPTOM, BIO NEPRISTOJAN PREMA VODITELJKI, PA DOBIO PRIMERENU KAZNU: NBA suspendovala igrača Milvokija zbog ovih RUŽNIH poteza (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP Photo/Morry Gash

Patrik Beverli suspendovan naredna četiri meča

Košarkaš Milvokija, Patrik Beverli, suspendovan je naredna četiri meča, saopštila je danas NBA liga na zvaničnom sajtu. Razlog za ovu kaznu leži u Beverlijevom ponašanju tokom četvrtfinalne serije Istočne konferencije protiv Indijane, gde je nekoliko puta gađao loptom navijače Pejsersa, kao i zbog nedoličnog odgovora novinaru američke televizije ESPN.

Bahato ponašanje na konferenciji za medije

Na prvom videu se može videti kako bezobzirno gađa nekoga u publici nakon što mu je ta osoba mirno bacila loptu nazad u ruke.

Indijana je izbacila Milvoki već u četvrtfinalu, a nakon meča, igrači Baksa su bili toliko ljuti da ni posle utakmice nisu mogli da sakriju uznemirenost. Patrik Beverli je otišao toliko daleko da je jednoj novinarki zabranio da mu postavi pitanje, iz potpuno bizarnog razloga. Kada ga je novinarka upitala za komentar, Beverli je uzvratio pitanjem da li je prijavljena na njegov podkast o košarci. Nakon negativnog odgovora, odbio je da odgovara na njena pitanja, što je izazvalo zgrožavanje i osudu prisutnih novinara.

 

Kazna i reakcije javnosti


S obzirom na to da je Milvoki eliminisan od strane Indijane, Beverli će kaznu odraditi na startu sledeće sezone. Mnogi novinari koji prate dešavanja u NBA ligi su osudili ponašanje Beverlija, a kako i ne bi?

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading