OGLASIO SE NOLETOV KONTROVERZNI RIVAL: Evo KAKO je najavio duel sa Đokovićem u Rimu!

Autor:

Sport

09.05.2024

22:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poziva navijače da ga bodre.

OGLASIO SE NOLETOV KONTROVERZNI RIVAL: Evo KAKO je najavio duel sa Đokovićem u Rimu!

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković

Najbolji teniser sveta Novak Đoković bio je slobodan u prvom kolu Mastersa u Rimu, a na rivala u drugom kolu čekao je dva dana. Nakon odlaganja mečeva i prekida zbog kiše, Đoković je saznao da će mu protivnik u drugom kolu biti Korentan Mute.

Francuski teniser Korentan Mute uspešno se izborio sa Romanom Safjulinom iz Rusije, pobedivši posle tri seta rezultatom 3:6, 7:6 (2) i 6:2. Meč je bio obeležen prekidima zbog kiše, a Mute je pokazao borbenost i upornost tokom celog meča, uz veliku dozu frustracije i konstantnog negodovanja.

Novak Đoković će se suočiti sa Korentanom Muteom sutra, ne pre 19 časova. Ovo će biti njihov drugi susret, a prvi put su igrali na mastersu u Parizu 2019. godine, kada je Đoković pobedio u dva seta sa 7:6 (2) i 6:4. 

Njihov međusobni susret je najavio putem društvene mreže "X" i Francuz.

- Sutra 19 časova, Centralni teren protiv Đokovića, napisao je Mute uz emotikon stegnutog bicepsa.

Interesantna činjenica je da Korentan Mute trenira srpski teniski stručnjak Petar Popović, koji je uz njega na turnirima. Takođe, meč temperamentnog Francuza sa tribina u Rimu pratio je i Nenad Zimonjić, koji poslednjih nedelja trenira uz Novaka Đokovića.

Mute nije nimalo naivan rival, a ume da provocira i te kako, te bi trebalo očekivati da i Noleta na razne nesportske načine pokuša da omete. Ipak, Nole je previše iskusan da dozvoli sebi da ga to uzdrma.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading