POSLE NEUSPELE SEZONE: Obradović LETI sa klupe uprkos tome što mu ugovor JOŠ TRAJE!

Autor:

Sport

09.05.2024

17:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije ponovio uspeh iz prošle godine.

POSLE NEUSPELE SEZONE: Obradović LETI sa klupe uprkos tome što mu ugovor JOŠ TRAJE!

Foto: Starsport

Željko Obradović i Saša Obradović

Monako poražen od Fenerbahčea u dramatičnoj završnici

Košarkaši Monaka doživeli su poraz od ekipe Fenerbahčea nakon napete završnice utakmice na svom terenu u majstorici četvrtfinala plej-ofa Evrolige.

Tako je Fener postao prva ekipa ikada posle 19 neuspešnih pokušaja u ovom formatu Evrolige koja je uspela da u petom meču slavi na gostujućem terenu i prođe dalje.

Ovaj neočekivani poraz predstavlja veliki udarac za ekipu "kneževa" i postavlja pitanje stabilnosti pozicije trenera Saše Obradovića na klupi Monaka. 


Neizvesna budućnost Saše Obradovića
Republika

Foto: Starsport

Saša Obradović

Italijanski košarkaški novinar, Mateo Andreani, ističe da je pozicija Saše Obradovića postala nesigurna nakon poraza od Fenera. Andreani tvrdi da će doći do određenih promena u ekipi kako bi se pronašao nedostajući element neophodan za osvajanje Evrolige, a čak se i spekuliše o mogućoj smeni Obradovića, iako mu ugovor traje do 2025. godine. Prošle sezone, srpski trener je predvodio tim do Fajnal fora u Kaunasu, međutim ove sezone to nije bio slučaj, što nije zadovoljilo ambicije čelnika kluba.

Ćavi Paskval kao potencijalni naslednik

Navodno, prvi izbor za Obradovićevog naslednika jeste Ćavi Paskval. Španac je već neko vreme tema razgovora u košarkaškim krugovima, posebno nakon što se spekulisalo o njegovom mogućem odlasku iz Zenita i povratku u Evroligu. Ova mogućnost bi mogla da donese nove perspektive za ekipu Monaka u narednoj sezoni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading