UHAPŠEN RUSKI NARKO-DILER: Objavio krajnje BIZARAN i MONSTRUOZAN snimak!

Autor:

Svet

25.04.2024

16:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo nije prvi takav monstruozni snimak koji se pojavio na društvenim mrežama

UHAPŠEN RUSKI NARKO-DILER: Objavio krajnje BIZARAN i MONSTRUOZAN snimak!

Foto: Pxfuel, Pixabay/Jonas-Augustin, Pexels/tima miroshnichenko

U ruskog gradu Adler na severoistočnoj obali Crnog mora, došlo je do hapšenja jednog muškarca iz Moskovske oblasti zbog neobičnog incidenta koji je postao viralan na društvenim mrežama, preneo je Tanjug.

Naime, muškarac je objavio snimak na kojem se vidi kako šeta sa mrtvim delfinom, a policija je identifikovala osumnjičenog kao 40-godišnjeg stanovnika Moskovske oblasti, koji je već bio tražen zbog trgovine drogom u velikim razmerama.

Policija je reagovala nakon što je na društvenim mrežama osvanuo snimak na kojem se vidi muškarac u trenerci kako hoda ulicom sa lešom delfina i ulazi u kuću.

Istražitelji su pažljivo analizirali snimak i uspeli da utvrde lokaciju traženog muškarca, nakon čega je priveden u Adleru, u blizini Sočija.

Ovaj neobičan događaj je izazvao pažnju javnosti zbog svoje bizarnosti, ali i ozbiljnosti optužbi na račun osumnjičenog. Snimak je pokrenuo brojne diskusije na društvenim mrežama, a sada je cela situacija dobila novi obrt sa hapšenjem osumnjičenog, preneo je Tanjug.

Ovo nije prvi takav monstruozni snimak koji se pojavio na društvenim mrežama.

Podsetimo, devetnaestogodišnji Amerikanac je prošle godine osumnjičen da je ubio jednogodišnju bebu delfina tako što je poželeo da se fotografiše s njom.

Beživotna beba delfina pronađena je ispod mosta na Floridi i veruje se da je mladunče umrlo nakon što ga je mladić iz izvukao iz mora.

Osumnjičeni Amerikanac je u jedinoj izjavi koju je dao policiji rekao da je beba delfina već bila mrtva kad ju je uzeo u naručje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading