PRINC HARI STIŽE U LONDON, MORA DA OBAVI VAŽAN POSAO! Otkriveno da li će se sastati sa ocem i bratom i da li Megan dolazi sa njim

Autor:

Svet

04.05.2024

16:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kralj bi trebalo da prisustvuje prvoj ovogodišnjoj zabavi u bašti Bakingemske palate od 16 časova u sredu

PRINC HARI STIŽE U LONDON, MORA DA OBAVI VAŽAN POSAO! Otkriveno da li će se sastati sa ocem i bratom i da li Megan dolazi sa njim

Foto: Shutterstock

Princ Hari i kralj Čarls će se sastati po drugi put "sledeće nedelje". Vojvoda od Saseksa "veoma želi" da vidi svog oca na Invictus Games putovanju u London i "održava redovan kontakt" sa njim nakon što mu je dijagnostikovan rak, ali se neće videti sa bratom.

Princ Hari će se sledeće nedelje sastati sa svojim ocem, kraljem Čarlsom, po drugi put od šokantne dijagnoze raka.

Foto: Tanjug/Pool Photo via AP/Hollie Adams

Kraljica Kamila i kralj Čarls Treći

 

Vojvoda od Saseksa biće na ceremoniji u katedrali Svetog Pavla povodom obeležavanja 10. godišnjice Igara Invictus, samo dve milje od mesta gde će njegov otac u sredu u isto vreme prisustvovati drugom događaju u Londonu.

Nekoliko dana nakon kraljeve dijagnoze u februaru, njih dvoje su razgovarali oko pola sata.

Hari (39) navodno želi da vidi oca na njegovom putovanju u London i da "održava redovne kontakte" sa Čarlsom (75) otkako je objavio da ima rak.

Nakon što je nedavno objavio da nastavlja sa svojim javnim dužnostima, kralj bi trebalo da prisustvuje prvoj ovogodišnjoj zabavi u bašti Bakingemske palate od 16 časova u sredu.

Očekuje se da će se zabava u bašti i ceremonija Invictus Games završiti oko 18 časova, što će omogućiti da se njih dvojica sretnu lično prvi put od februara, prenosi Sun.

Foto: Tanjug/AP Photo/Seth Wenig, Profimedia

Princ Hari, Megan Markl, Kejt Midlton i princ Vilijam

 

Izvor je za novine istakao da, iako je Hari "5.000 milja" (više od 8000 km) daleko od svog oca u Kaliforniji, biće "srećna koincidencija" da u sredu budu svega dve milje jedan od drugog.

- Jasno je da želi da vidi svog oca dok se oporavlja i većina ljudi očekuje još jedno ponovno okupljanje slične vrste sledeće nedelje - dodao je izvor.

Međutim, svaki takav susret verovatno neće uključivati prisustvo princa Vilijama.

U četvrtak, Vilijam će verovatno biti odsutan iz Londona, a u petak ima angažmane u Kornvolu i na ostrvima Scili. Ne očekuje se da će Megan biti sa Harijem u katedrali Svetog Pavla.

Foto: Tanjug/AP

Megan Markl i princ Hari

 

Drugi izvor je za Mirror rekao da je vojvoda od Saseksa "održavao redovne kontakte sa svojim ocem" i da "nije krio da želi da ga vidi kada bude mogao".

Izvor je dodao da je Hari "posebno zabrinut" za svog oca i da se nada da će u sredu biti dovoljno dobro da se vide. Kraljevski izvori rekli su listu da kralj Čarls želi da vidi svog sina.

Hari će se u četvrtak sastati sa svojom suprugom Megan u Nigeriji, gde su pozvani da razgovaraju o Invictus igrama. Ovo je prva poseta para toj zemlji u zapadnoj Africi.

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa će potom leteti pravo nazad u SAD bez zaustavljanja u Britaniji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading