BRUTALAN ODGOVOR POROŠENKA: Rusi izdali POTERNICU za njim, a on im uzvratio fotografijom koja će ih ZABOLETI!

Autor:

Svet

04.05.2024

20:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rusko Ministarstvo unutrašnjih poslova izdalo je danas poternicu za Porošenka i Zelenskog

BRUTALAN ODGOVOR POROŠENKA: Rusi izdali POTERNICU za njim, a on im uzvratio fotografijom koja će ih ZABOLETI!

Foto: Tanjug/AP

Bivši predsednik Ukrajine, Petro Porošenko, nije ostao ravnodušan na vest da je Ministarstvo unutrašnjih poslova Rusije izdalo poternicu za njim.

Uzvrativši na svoj karakterističan način, Porošenko se fotografisao pored zaplenjenog ruskog tenka na ratištu, što je izazvalo pažnju javnosti i izazvalo brojne reakcije.

Reakcija na društvenim mrežama

Na društvenim mrežama, Porošenko je podelio ovu fotografiju uz oštru poruku upućenu Moskvi.

- Danas me je rusko Ministarstvo policije stavilo na poternicu. Da li im se naši dronovi nisu dopali, ili naš sistem suprotstavljanja njihovoj špijunaži, koji trenutno radi protiv ruskih bespilotnih letelica? A možda i naša oprema i drugo oružje, nisam siguran - napisao je on.

Foto: twitter/printscreen/@poroshenko

Petro Porošenko

 

Borba za Ukrajinu

Porošenko je istakao da mu ovo "izuzetno odgovara" i da podržava odbrambene snage, naglašavajući da će se boriti protiv ruske okupacije sve dok ne oslobode celu zemlju.

Takođe, istakao je da nije dobio obrazloženje za stavljanje na poternicu, ali je izrazio nadu da je to zbog "patriotizma i ljubavi prema Ukrajini".

Reakcija na poternicu

Njegova reakcija na poternicu bila je odlučna i puna samopouzdanja.

- Nadam da je to zbog patriotizma i ljubavi prema Ukrajini. To je meni priznanje, praktično, borbeno priznanje. Uostalom, sve što sam radio poslednjih godina sada je, očigledno, dobilo visoku ocenu - istakao je Porošenko.

Foto: Tanjug/AP

Petro Porošenko

 

Poternica za Porošenka i Zelenskog

Rusko Ministarstvo unutrašnjih poslova objavilo je da je, pored Porošenka, na poternici i aktuelni predsednik Ukrajine, Volodimir Zelenski.

Ova vest dodatno je pojačala tenzije između dve zemlje, ali je i podstakla oštre reakcije ukrajinskih političara i javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading