ČUVENA DIZAJNERKA ODLUČILA DA SVE ISPRIČA: Prijateljica Kejt Midlton otkrila istinu o zdravstvenom stanju princeze od Velsa

Autor:

Svet

04.05.2024

19:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama, javnost je podeljena u mišljenju o ponašanju princa Vilijama

ČUVENA DIZAJNERKA ODLUČILA DA SVE ISPRIČA: Prijateljica Kejt Midlton otkrila istinu o zdravstvenom stanju princeze od Velsa

Foto: Credit: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kejt Midlton, princeza od Velsa, šokirala je javnost kada je u martu ove godine objavila da se bori sa rakom.

Iako je tražila privatnost, informacije o njenom zdravstvenom stanju i reakcije javnosti i dalje su glavna tema u Velikoj Britaniji.


Dizajnerka Amaja Arijeta, bliska prijateljica kraljevske porodice, izjavila je za britanski Telegraf da joj je srce slomljeno zbog Kejtine bolesti i da je uverena kako princ Vilijam i ostali članovi porodice prolaze kroz težak period.

Foto: www.profimedia.rs

Kejt Midlton

 

Ova izjava dodatno je potresla javnost i izazvala veliku emotivnu podršku za Kejt.

Postoji mišljenje da je Kejtina bolest uticala na njen odnos sa suprugom princem Vilijamom, a nedavni događaj - Vilijamovo prisustvo polufinalu UEFA Evropske konferencijske lige umesto proslave 9. rođendana njihove ćerke Šarlot - dodatno je podstakao glasine o lošem odnosu u kraljevskoj porodici.

Fotografije princa Vilijama na utakmici dok je princeza Šarlot proslavljala rođendan izazvale su brojne komentare i spekulacije o njegovom ponašanju.

Foto: www.profimedia.rs

Kejt Midlton i princ Vilijam

 


S obzirom da je Kejtina bolest dodatno opteretila kraljevsku porodicu i njihovo troje dece, princ Vilijam je preuzeo na sebe brigu o kraljevskim obvezama.

Iako ga neki podržavaju, postoji mišljenje da je ovog puta preterao, posebno zbog odsustva sa proslave rođendana svoje ćerke.

Na društvenim mrežama, javnost je podeljena u mišljenju o ponašanju princa Vilijama.

Dok ga neki kritikuju i upoređuju sa ocem, kraljem Čarlsom III, drugi smatraju da princ Vilijam puca pod pritiskom i da je izašao na sportski događaj umesto da bude uz porodicu.
 

(Republika/Story.hr)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading