HOROR! SIN (28) BRUTALNO UBIO MAJKU (68) U KUĆI! Otkrivena JEZIVA stvar u vezi sa mladićem ubicom, komšije u šoku!

Autor:

Svet

04.05.2024

17:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je stigla na lice mesta i obavlja uviđaj

HOROR! SIN (28) BRUTALNO UBIO MAJKU (68) U KUĆI! Otkrivena JEZIVA stvar u vezi sa mladićem ubicom, komšije u šoku!

Foto: Profimedia

Danas je oko 10:15 časova, zagrebačka policija primila poziv koji ih je odveo u Ulicu Jačkovina, smeštenu u četvrti Vrapče.

Na licu mesta zatekli su zastrašujuću scenu - mladić (28) je nožem izbo svoju majku (68) u njihovom porodičnom domu.

Nažalost, žena je podlegla povredama nanesenim oštrim predmetom, dok je osumnjičeni odmah uhapšen i stavljen pod nadzor policije.

Uzrok napada i policijska istraga

Iz Policijske uprave zagrebačke su saopštili da su u toku kriminalističko istraživanje i da su motivi napada za sada nepoznati.

- Osumnjičeni koji se dovodi u vezu s ovim krivičnim delom je pod nadzorom policije, a policija je sprovela uviđaj i kriminalističko istraživanje - objavili su iz PU zagrebačke.

Međutim, neslužbeno se saznaje da je mladić imao probleme sa mentalnim zdravljem, pa se pretpostavlja da je napadu prethodila svađa.

Uviđaj je trajao do kasnog popodneva, a kvalifikacija zločina se očekuje tokom nedelje.

Reakcije lokalnog stanovništva

Stanovnici ove mirne ulice bili su šokirani ovim događajem, a jedan od komšija je izjavio da nije poznavao porodicu lično, i da je ovo za njega bila prva vest o njima.

- Ovo je inače mirna ulica. Nisam poznavao te ljude, prva vest mi je bila iz medija. Ne znam šta se dogodilo, ali u svakom slučaju strašno - rekao je jedan.

Sličan slučaj nasilja dogodio se u istom delu grada u martu, kada je sin ubio oca, a policija je istakla da je i tada motiv bio povezan sa mentalnim zdravljem počinioca.

Prethodni slučajevi nasilja u Zagrebu

Ovo nije prvi slučaj nasilja u zagrebačkim domovima. U martu je 26-godišnji sin je ubio svog oca nožem, dok je u februaru jedan muškarac izbo drugog nakon svađe.

Ovi tragični događaji ukazuju na potrebu za većom pažnjom prema prevenciji nasilja u porodicama, preneo je 24sata.hr.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading