SMUČIO IM SE RUČAK: Radnici staračkog doma kroz restoran progurali kovčeg preminulog muškarca pred njegovim prijateljima! (VIDEO)

Autor:

Svet

15.04.2024

21:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikom više nije bilo do jela

SMUČIO IM SE RUČAK: Radnici staračkog doma kroz restoran progurali kovčeg preminulog muškarca pred njegovim prijateljima! (VIDEO)

Foto: shutterstock

Svaki deo Evrope ima svoje običaje, navike, ali ovo što se praktikuje recimo u Salcburgu, konkretno u jednom staračkom domu, prevazilazi i rubriku "bizar".

Korisnici staračkog doma u ovom austrijskom gradu doživeli su veliku neprijatnost kada su usred ručka primetili kako zaposleni guraju kovčeg u kojem je bilo telo prijatelja baka i deka.

Radnici su telo progurali direktno kroz prostoriju gde su oni obedovali.

"Nenadano su se otvorila vrata i atmosfera je odjednom postala jeziva. Onda su dva pogrebnika jednostavno gurnula kovčeg kroz prepunu trpezariju. Nijedna reč izvinjenja nije usledila, gotovo ste pomislili da je loša aprililska šala", rekao je jedan od svedoka ovog jezivog događaja.

Krivična odgovornost sada je prebačena na upravu doma - ali oni odbacuju kritike.

"Etički je to, naravno, katastrofa, ali komunalna pogrebna služba je pružalac usluga. Često nemamo uticaja na termin", tvrdi upravnik doma, prenosi Telegraf.rs.

"U budućnosti, međutim, želimo da izbegnemo ovakve scene, jer se sektor za negu suočava sa potpuno drugačijim problemima", zaključio je on.

Snimak na kom se vidi jezivi trenutak možete pogledati OVDE.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading