HOROR TRESE ZEMLJU! Dvoje učenika 9 i 10 godina IZBODENO! Krvava deca se sama DOVUKLA do škole!

Autor:

Svet

28.02.2024

15:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napad se dogodio dok su deca bila na putu ka kući iz škole.

HOROR TRESE ZEMLJU! Dvoje učenika 9 i 10 godina IZBODENO! Krvava deca se sama DOVUKLA do škole!

Foto: Tanjug/AP

Prema izveštaju lista Bild, danas su dvoje dece, uzrasta 9 i 10 godina, izbodeni u blizini katoličke osnovne škole u Duisburg-Markslohu. Napadač, 21-godišnji muškarac, teško je povredio decu nožem pre nego što je uhapšen nakon brze intervencije policije.

Krvava deca su uspela da se dovuku do same škole nakon napada, gde su medicinske ekipe i policija odmah reagovale nakon poziva upućenog od strane učitelja. Još uvek nije jasan motiv napada, a žrtve su prevezene u bolnicu radi pružanja medicinske pomoći.

Potresna scena i brza reakcija

Napad se dogodio dok su deca bila na putu kući iz škole, ostavljajući zajednicu u šoku i strahu. Prizor krvave dece koja su se dovukla do škole sigurno je potresao sve prisutne, dok su hitne službe brzo intervenisale kako bi pružile pomoć povređenima.

Nejasan motiv i istraga u toku

Iako je napadač uhapšen, još uvek nije jasan motiv napada. Policija je odmah reagovala na poziv za pomoć i sprovela istragu, ali detalji o motivima napada još uvek nisu javno objavljeni.

Reakcija javnosti i podrška žrtvama

Ovaj užasan događaj sigurno će izazvati reakciju javnosti i zajednice. Podrška žrtvama i njihovim porodicama će biti od velike važnosti u periodu oporavka, dok će lokalne vlasti verovatno preduzeti dodatne mere kako bi osigurale bezbednost dece u školama i na putu kući.

Napad na nevino đake na putu kući iz škole u Duisburg-Markslohu ostavlja dubok trag u zajednici. Istraga o motivima napada i brza reakcija hitnih službi će biti od presudnog značaja u procesu pravde i osiguranja bezbednosti dece u budućnosti.

(Bild)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading