BURAN ŽIVOT ENGLESKOG ČUVARA MREŽE: Danas je rekorder Ostrvljana, ali je u privatnom životu prolazio kroz velika iskušenja! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

05.07.2024

07:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve se urotilo protiv njega.

BURAN ŽIVOT ENGLESKOG ČUVARA MREŽE: Danas je rekorder Ostrvljana, ali je u privatnom životu prolazio kroz velika iskušenja! (FOTO GALERIJA)

Foto: Instagram.com/printscreen/meganpickford_

EVRO 2024 ulazi u samu završnicu, a jedna od selekcija koja je pre početka takmičenja smatrana favoritom, uspela je i pored bledih partija da stigne do četvrtfinala, a u borbi za plasman među četiri najbolje evrospke selekcije sastaće se Švajcarskom u subotu 6. jula.

Jedan od onih koji je najzaslužniji za dosadašnja ostvarenje Engleza, jeste golman Džordan Pikford.

On i ovoga puta pokazuje da je jdan od najsigurniji čuvara mreže na UEFA Evropskom prvenstvu 2024. U trenucima kada je situacija izgledala beznadežno za ekipu Gereta Sautgejta, potvrdilo se da Ostrvljani mogu da se pouzdaju u svog golmana koji je neretko spašavao ekipu u trenucima kada su već svi "videli loptu u mreži".

Pikford, koji sada brani boje Engleske na svom četvrtom velikom takmičenju kao broj jedan, uspeo je da sačuva mrežu u dva od četiri meča u Nemačkoj. Golman Evertona je postavio istorijski rekord, prestigavši legendarnog Pitera Šiltona sa 11 utakmica bez primljenog gola na velikim takmičenjima.

Njegova najveća podrška jeste supruga Megan koja ga i ovoga puta prati u Nemačkoj.

Megan, koja redovno deli glamurozne fotografije sa svojim hiljadama pratilaca na Instagramu, voli da šopinguje u dizajnerskim radnjama i čak je putovala privatnim avionima na utakmice. Par se upoznao još kao tinejdžeri u školi, a venčali su se u martu 2020. godine, nakon rođenja sina Arla u februaru 2019.

 

Megan je prvi put objavila vest o njihovom veridbi tokom Svetskog prvenstva 2018. godine, kada je objavila fotografiju sebe kako se moli tokom napetog izvođenja penala protiv Kolumbije, sa velikim prstenom na ruci. Međutim, luksuzno venčanje koje su sanjali je propalo zbog pandemije, te su se morali zadovoljiti skromnom ceremonijom 2020. godine, na kojoj su prisustvovali samo Arlo i još pet gostiju. Konačno su organizovali venčanje iz snova u martu 2022. godine, kada su otputovali na Maldive kako bi se tamo venčali po drugi put, na prelepim plažama, uz prisustvo porodice i prijatelja.

Pandemija COVID-19 nije bila jedina prepreka u njihovoj vezi. Mesec dana pre rođenja Arla, par je doživeo još jedan nezgodan trenutak kada je Megan, zbog trudnoće, imala problema sa vereničkim prstenom.

Foto: Instagram.com/printscreen/meganpickford_

Megan je doživela veliki peh sa vereničkim prstenom

 

Porodična situacija je postala stabilnija sa rođenjem njihove ćerke Ostare 2023. godine. Sada žive kao četvoročlana porodica u luksuznoj vili vrednoj 2.1 milion funti, smeštenoj u "Zlatnom trouglu" Češira. Vila navodno uključuje raskošan enterijer, kućno bioskopsko platno, veliku baštu i đakuzi, kao i dečiju sobu za njihovu malu ćerku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading