ZASTRAŠUJUĆE: Hoće li se proročanstvo obistiniti? Još 1997. znalo se ko će biti pobednik EVRO 2024?! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

04.07.2024

06:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogo puta su se dešavanja prikazana u animiranoj TV seriji obistinila.

ZASTRAŠUJUĆE: Hoće li se proročanstvo obistiniti? Još 1997. znalo se ko će biti pobednik EVRO 2024?! (VIDEO)

Foto: Tiktok.com/printscreen/the.world.of.prede

Evropsko prvenstvo u fudbalu koje se ove godine održava u Nemačkoj ulazi u samu završnicu. Osam najboljih selekcija Starog kontinenta u petak 5. i subotu 6. jula, u četvrtfinalnim mečevima, tražiće prohodnost u pretposlednju takmičarsku rundu, ali se čini da navedeni mečevi možda i neće doneti fudbalska uzbuđenja s obzirom na to da se krajnji pobednik već zna?!

Naime, animirana TV serija "Simpsonovi" više puta je u svojim emisijama "predvidela budućnost". Neki od najznačajnijih svetskih događaja najavljeni su kroz likove navedene popularne serije, a sada su se "Simpsonovi" pozabavili i fudbalom.

Sada već davne 1997, kad se i nije znalo da će EVRO 2024 biti odigran u Nemačkoj, kroz navedenu seriju je najavljeno da će finale ovog takmičenja biti odigrano na Olimpijskom stadionu u Berlinu. 

Treba napomenuti da je Nemačka domaćinstvo evropske fudbalske smotre dobila tek 27. septembra 2018. Sve navedeno zvuči pomalo zastrašujće, ali neverovatne stvari tek slede.

 

 

Simpsonovi su predvideli da će se u finalu ovogodišnjeg takmičenja sastati reprezentacije Nemačke i Portugala. Greška tu jeste načinjena s obzirom na to da se navedene reprezentacije mogu sastati u polufinalu ukoliko u petak 5. jula Nemci savladaju Špance, a Portugalci budu bolji od Francuza.

Ono što svakako bode oči jeste činjenica da se upravo finale EVRO 2024 najavljuje kao "poslednji ples" Kristijana Ronalda, a zastrašujuće su i reči Homera Simpsona, koji s tribina Olimpijskog stadiona u Berlinu poručuje:

- Ubiću se ukoliko Portugal ne pobedi u finalu!

Ostaje da se vidi hoće li se proročanstvo obistiniti, a treba samo podsetiti da će se u četvrtfinalu ovogodišnjeg Evropskog prvenstva sastati:

Petak:
18.00 Španija - Nemačka
21.00 Portugal - Francuska

Subota:
18.00 Engleska - Švajcarska
21.00 Holandija - Turska

Sve zanimljivosti sa ovogodišnje evropske smotre reprezentativnog fudbala možete pratiti na portalu Republika.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading