TO NE BI REKLI NI RONALDO NI MESI: Piksi je veliki egotrip, a nema kontrolu

Autor:

Sport

01.07.2024

08:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takve stvari ruše atmosferu u ekipi i timski duh, rekao je Strupar.

TO NE BI REKLI NI RONALDO NI MESI: Piksi je veliki egotrip, a nema kontrolu

Foto: ST/Dragan Kadić

Fudbalska reprezentacija Srbije završila je svoje učešće na Evropskom prvenstvu sa svega dva osvojena boda, što je izazvalo razočaranje među navijačima. Iako su imali tešku grupu, "orlovi" nisu uspeli da se plasiraju dalje, a osvojeni bodovi i samo jedan dat gol nisu bili dovoljni za prolazak u narednu fazu takmičenja.

Mnogi su za ovakav ishod okrivili selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija, a svoje viđenje izneo je i bivši hrvatsko-belgijski fudbaler Branko Strupar. On je istakao da su Srbi išli s previsokim očekivanjima, ali da su se suočili sa teškom grupom. Takođe je primetio da je ekipa izgledala posvađano na terenu, a posebno je osudio izjavu Dušana Tadića o njegovom nedostatku startne pozicije.

Republika

Foto: Starsport

Nastao razdor: Fudbaleri Srbije


Strupar je takođe kritikovao ponašanje golmana Vanje Milinkovića-Savića, navodeći njegov incident u kafiću kao nedopustivo ponašanje. Takođe, izneo je negativno mišljenje o selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju, optužujući ga za egotrip i nedostatak kontrole nad zvezdama u timu.

- Srbi su išli s previsokim očekivanjima, a imali su tešku grupu. Što je najbolje, u prvoj utakmici i porazu nisu igrali loše protiv očajne Engleske. Gledao sam Srbiju na EVRO i prvo što primećujem je da im ekipa izgleda posvađano na terenu. Onda ona Tadićeva izjava nakon što nije bio starter, da je on najbolji i mora igrati. Pa, moraš biti đon-obraz ako ne startuješ, a to kažeš. To ne bi rekli Ronaldo i Mesi u najboljim danima. Takve stvari ruše atmosferu u ekipi i timski duh. Nedopustivo je i ono što je napravio njihov golman Vanja Milinković-Savić, koji se usred EVRO potukao u kafiću - rekao je Strupar. za Indeks.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Branko Strupar

 

Posle igrača, on se kritički osvrnuo i na Piksija.

- Piksi je veliki egotrip, a nema kontrolu nad zvezdama. Čudno se ponašao u Nemačkoj, davao nesuvisle odgovore. Ne mogu tvrditi da je bio pijan, ali bio je jako čudan. Uglavnom, Srbi su šampioni proizvodnje nemira kada im mir najviše treba - zaključio je Strupar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading