TRENUTAK KOJI JE ČEKALA CELA NACIJA: Miona priznala ljubav Stanislavu, Ša kao RAZJARENA ZVER skočio na njih!

Autor:

Zadruga

04.07.2024

23:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ša saznao da Miona i dalje voli bivšeg.

TRENUTAK KOJI JE ČEKALA CELA NACIJA: Miona priznala ljubav Stanislavu, Ša kao RAZJARENA ZVER skočio na njih!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Na samom početku večerašnje emisije "Gledanje snimaka", Nenad Aleksić Ša je imao priliku da vidi i čuje deo razgovora Mione Jovanović i Stanislava Krofaka sa medenog meseca, a najburniju reakciju reper je imao kada je shvatio da je Miona izjavila Stanislavu ljubav, nakon čega je ustao i aplaudirao pred svima.

- Njena faca, onaj osmeh... Veruj mi, jedva čekam sve da čujem, videli smo da laži, krenula je da kaže da ga voli - komentarisao je Ša.

- Nisam izjavila da ga volim, samo sam rekla "Vo"... To nisam izjavila, ne znam šta sam tu krenula da kažem - pravdala se Miona.

- Miona... - bio je šokiran Ša.

 

- Ja ga ne volim, ne znam šta sam htela da kažem. Ja vidim, ali nisam izjavila da ga volim - nastavljala je Jovanovićeva.

- Jedva čekam da vidim ostale klipove, sve mi je jasno. Ona duboko ulazi u sve to, on ne, više mi se Miona odaje, najiskreniji sam sada - rekao je Ša.

Inače, Nenad Aleksić Ša mesecima unazad prolazi kroz pravu agoniju zbog odnosa sa Mionom Jovanović. Njih dvoje, uprkos zajedničkom učešću u rijalitiju "Elita", jednostavno ne uspevaju da pronađu zajednički jezik. Ša je poznat po svojoj ljubomori i nedostatku poverenja u svoje partnerke, a nedavno je doživeo dodatni stres zbog organizovane svadbe Mione i njenog bivšeg dečka Stanislava Krofaka, po želji njihovih fanova. Čak je i bio kum na tom fiktivnom venčanju, što ga je dodatno uzdrmalo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
dušanka

05.07.2024 05:23

Drago mi je da se razotkriva istina KONAČNO...glupe i primitivne Mione, mislila je da može SVE NAS DA IZMANIPULIŠE...ali...zeznula se...ali NIJE MI ŽAO ŠA...stigle su ga kletve...karme...sam je birao...