GROF NA NOVOM ZADATKU! Bivši trener Zvezde PREUZEO malo POZNATI klub!

Autor:

Sport

05.07.2024

16:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni stručnjak karijeru nastavlja u Iranu.

GROF NA NOVOM ZADATKU! Bivši trener Zvezde PREUZEO malo POZNATI klub!

Foto: TV Arenasport/Printscreen

Miodrag Božović

Crnogorski trener Miodrag Božović postao je novi trener fudbalskog kluba Esteglal Huzestan, saopštio je danas iranski klub. Na sajtu kluba iz Ahvaza još nisu objavljeni detalji o dužini ugovora, ali je istaknuto da 56-godišnji stručnjak iza sebe ima izuzetno bogato trenersko iskustvo.

Nekadašnji šef stručnog štaba Crvene zvezde je poznat po vođenju različitih klubova širom Evrope. Pored čačanskog Borca i tima sa Marakane, Božović je takođe vodio ruske klubove poput moskovske Lokomotive i Dinama, kao i Amkar iz Perma, Rostov, Arsenal iz Tule i Krila Sovjetov.

Grofovo iskustvo donosi značajnu ekspertizu u vođenju fudbalskih timova, a njegov dolazak u Iran izaziva veliko interesovanje u fudbalskoj javnosti.

Republika

Foto: Starsport

Miodrag Božović iz dana dok je trenirao Zvezdu

Esteglal je prethodnu sezonu završio na 14. mestu, sa samo bodom više od Pajkana, koji je ispao iz elite. Božovićev dolazak predstavlja novu nadu za klub i navijače, a očekuje se da će komandovanjem s klupe doprineti unapređenju tima i postizanju boljih rezultata u narednoj sezoni.

Dolazak Miodraga Božovića kao novog trenera Esteglal Huzestana predstavlja značajan korak za ovaj iranski klub. Sa bogatim iskustvom i znanjem koje je stekao tokom svoje trenerske karijere Božović je spreman da preuzme izazov i doprinese uspehu tima u predstojećim takmičenjima. Navijači sa nestrpljenjem iščekuju nove početke pod vođstvom ovog iskusnog trenera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading