PIKSI KONAČNO PRELOMIO: Izneće šta se desilo u Nemačkoj! Evo kada će progovoriti!

Autor:

Sport

05.07.2024

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo će biti prvi put otkad je imenovan za šefa struke "orlova" u martu 2021. da će izneti detaljan izveštaj o svom radu.

PIKSI KONAČNO PRELOMIO: Izneće šta se desilo u Nemačkoj! Evo kada će progovoriti!

Foto: www.profimedia.rs

Nakon turbulencije unutar Fudbalskog saveza Srbije posle kraha na EVRO situacija oko selektora Dragana Stojkovića i dalje je neizvesna. Međutim, polako dobijamo naznake da će se slučaj uskoro rasvetliti. Prema informacijama Sport kluba, očekuje se da će do kraja iduće nedelje biti održana sednica Izvršnog odbora FSS na kojoj će biti razmatrana sudbina selektora.

Prema navodima, na ovoj sednici trebalo bi da se nađe i tematika vezana za selektorsku sudbinu Piksija, a Stojković bi trebalo da podnese izveštaj članovima fudbalske vlade. Ovo će biti prvi put otkad je imenovan za šefa struke "orlova" u martu 2021. da će selektor Srbije izneti detaljan izveštaj o svom radu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Piksi u Nemačkoj

Ipak, ostaje neizvesno da li će Stojković prisustvovati ovoj sednici, što će zavisiti od njegove lične odluke. Međutim, očekuje se pozitivan odgovor i dolazak Piksija u kuću fudbala.


Planirano zasedanje odbora za hitna pitanja, koje je bilo zakazano za danas, odloženo je za ponedeljak 8. jul. Na ovom zasedanju četvoročlano operativno telo u sastavu Dragan Džajić, Janoš Žemberi, Branko Zečević i Sandra Sremčević trebalo bi da donese važne odluke po pitanju sledeće sezone.

Što se tiče potencijalnog raskida saradnje sa selektorom, teško je s izvesnošću prognozirati da li će se tokom zasedanja odbora za hitna pitanja odmah razmatrati i ova tema.

Takođe, lista sudija mora da bude usvojena najkasnije mesec dana uoči početka sezone, a prvo kolo Superlige Srbije startuje 20. jula. Biće mnogo posla za čelnike...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading