TURCI SE DOBRO OMASTILI U NEMAČKOJ: Ono što su pojeli na slavlju je neverovatno

Autor:

Sport

05.07.2024

15:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šta li će tek pojesti ako pobede Holandiju.

TURCI SE DOBRO OMASTILI U NEMAČKOJ: Ono što su pojeli na slavlju je neverovatno

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Turske igraće sutra 6. jula u četvrtfinalu Evropskog prvenstva u Nemačkoj protiv reprezentacije Holandije (21.00), dok će se tri sata kasnije sastati Engleska i Švajcarska. Turci su među osam najboljih na EVRO 2024 došli pobedom nad Austrijom sa 2:1, a onda je očekivano usledilo veliko slavlje.

Međutim, tek sada je otkriven jedan neverovatan podatak sa te proslave. Reprezentativci Turske su uspeli da obeleže svoj plasman u osminu finala evropskog prvenstva na jedan veoma neobičan način - poručili su čak 300 kebaba!

Daldar Junaid, vlasnik pokretnog restorana, dobio je poziv menadžera reprezentacije Turske da u roku od tri sata dostavi veliku količinu hrane. Kako je Junaid istakao, hrana je bila namenjena ne samo igračima, stručnom štabu i osoblju reprezentacije, već i policajcima, redarima i zaposlenima u hotelu gde su boravili. Iako je porudžbina bila impresivna, turski reprezentativci su je iskoristili na pravi način, uživajući u više od 100 kilograma mesa, a jedan od igrača čak je pojeo čak tri kebaba.

 

 

- Dobio sam poziv menadžera reprezentacije Turske koji je želeo da mu za tri sata dostavimo 300 kebaba. Nisam mogao da verujem. Igrači su uživali. Jedan je pojeo čak tri kebaba. Neću da kažem ko je, to je moja poslovna tajna. Pričamo o više od 100 kilograma mesa ukupno - otkrio je roštilj majstor.

U znak zahvalnosti, kuvari su dobili dresove reprezentacije Turske sa potpisima svih igrača. Mnogi su istakli da je ovo sjajan način da se proslavi uspeh, a istovremeno i da se pokaže zahvalnost prema svima koji su podržavali tim. Očekuje se da će se ova priča dodatno proširiti i da će turski reprezentativci nastaviti da plene pažnju ne samo svojim sportskim veštinama, već i simpatičnim gestovima van terena.



Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading