BRAVOOOO, BRE! Srbija ima još jednog predstavnika na Olimpijskim igrama!

Autor:

Sport

05.07.2024

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anja Crevar je 110 član.

BRAVOOOO, BRE! Srbija ima još jednog predstavnika na Olimpijskim igrama!

Foto: Tanjug/AP

Anja Crevar

Reprezentativka Srbije u plivanju, Anja Crevar, ostvarila je značajan uspeh plasiravši se na Olimpijske igre u Parizu. Ovim povodom, Olimpijski komitet Srbije je saopštio da je srpski olimpijski tim porastao na 110 članova, a Anja Crevar će biti jedan od predstavnika Srbije u plivanju na ovom prestižnom sportskom događaju.

Anja Crevar je uspela da obezbedi učešće na Olimpijskim igrama nakon preraspodele neiskorišćenih kvota, poštujući utvrđene procedure. Ova 24-godišnja plivačica će se takmičiti u disciplini 400 metara mešovitim stilom, a svoje mesto na Olimpijadi je zaslužila rezultatom od 4:38,93 minuta postignutim na Svetskom prvenstvu u Dohi ove godine.

Pored Anje Crevar, Srbiju će na Olimpijskim igrama u plivanju predstavljati i Andrej Barna, Velimir Stjepanović, Nikola Aćin i Justin Cvetkov. Ovo je izuzetno važan trenutak za srpsko plivanje, a sportski entuzijasti sa nestrpljenjem očekuju njihov nastup na Olimpijadi.

Olimpijske igre u Parizu održaće se od 26. jula do 11. avgusta, pružajući svetu priliku da uživa u vrhunskim sportskim nadmetanjima i da bodri svoje omiljene sportiste.

Anja Crevar je svojim zalaganjem i izuzetnim rezultatima obezbedila svoje mesto među srpskim predstavnicima na Olimpijadi, te se sa nestrpljenjem očekuje njen nastup na ovom globalnom sportskom događaju. Srbija će sa ponosom bodriti svoje plivače i pratiti njihove nastupe na Olimpijskim igrama u Parizu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading