NOVAK I NIK NAPRAVILI FEŠTU U LONDONU! Đoković i Kirjos igrali OVAJ sport! Evo ko je POBEDIO!

Autor:

Sport

05.07.2024

16:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajno su se zabavili veliki prijatelji.

NOVAK I NIK NAPRAVILI FEŠTU U LONDONU! Đoković i Kirjos igrali OVAJ sport! Evo ko je POBEDIO!

Foto: www.profimedia.rs

Srpski teniser Novak Đoković nastavlja svoj uspešan put na Vimbldonu plasiravši se u treće kolo pobedom protiv Džejkoba Firnlija.

Njegov sledeći protivnik biće Aleksej Popirin iz Australije, a rekorder po broju Grend slem titula (24) je odlučio da iskoristi slobodan dan trenirajući, uz Nik Kirjosa kao svog parnog partnera.

Iako je imao slobodan dan, Novak Đoković nije propustio priliku da se dodatno pripremi za naredni meč. Trenirajući sa velikim prijateljem Nikom Kirjosom, najbolji u istoriji "belog sporta" je radio na svojoj formi i tehnici, što svedoči o njegovoj predanosti i posvećenosti tenisu.

 

 

Nakon intenzivnih treninga, Novak i Nik su odlučili da se opuste igrajući igru sličnu boćanju sa svojim timovima. U ovoj neformalnoj igri, Australijanac je pokazao izuzetnu veštinu i bio bolji, dok su momci iz njegovog tima morali da se zadovolje poslednjim mestom, što je dodatno doprinelo opuštenoj atmosferi nakon napornog dana.

Novakov pristup treningu i pripremi za naredne mečeve jasno pokazuje koliko je posvećenost i predanost sportu ključna za njegov uspeh na terenu. S nestrpljenjem iščekujemo njegov naredni meč i verujemo da će Novak pokazati svoju vrhunsku formu i talent i u trećem kolu Vimbldona.

Podsetimo, Đoković u Londonu brani finale, u kojem je prošle godine poražen od Karlosa Alkaraza iz Španije posle maratonskog okršaja i pet setova (3:2).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading