KOMENTARI SU URNEBESNI! EVO ZAŠTO SU FUDBALERI SRBIJE "MORALI" NA IBICU: Mi smo doktori da nervozu lečimo humorom

Autor:

Sport

05.07.2024

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krah na EVRO nekima nije teško pao, ali je to poslužilo kao inspiracija za prozivke.

KOMENTARI SU URNEBESNI! EVO ZAŠTO SU FUDBALERI SRBIJE "MORALI" NA IBICU: Mi smo doktori da nervozu lečimo humorom

Foto: instagram.com/nemanjagudelj

Nemanja Gudelj

Fudbaleri Srbije neslavno su završili nastup na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, a onda kud koji mili moji. Istina, oni hrabriji su barem došli u Beograd sa selektorom Draganom Stojkovićem Piksijem na čelu posle ispadanja u grupnoj fazi posle poraza od Engleske (1:0) i remija sa Slovenijom (1:1) i Danskom (0:0), dok su drugi otišli svojim "poslom".

U prevodu, otišli su na (ne)zaslužen odmor. Tako je Aleksandar Mitrović prvo slobodno veče po dolasku sa EVRO 2024 proveo u noćnom provodu u društvu supruge Kristine i prijatelja. Aleksandar je uhvaćen kako igra uz Cecine pesme, muziku Tanje Savić i hit "Pazi s kime spavaš", "Koktel ljubavi" Nedeljka Bajića Baje, a posebno ga je dirnula pesma od Sinana Sakića "Lepa do bola". Ta pesma ga je očigledno pogodila, pa je visoko podignutih ruku pevao stihove "Do zore rade klubovi, drže ih moji drugovi...".

 

 

S druge strane, Lazar Samardžić i Nemanja Gudelj su se uputili na Ibicu. Uživanje na jahtama, vožnje skutera, kupanje u moru i bazenima luksuznih hotela su očigledno izbor naših fudbalera da napune baterije i da zaleče rane. S druge strane, Piksi je pobegao iz Srbije i otišao kod porodice u Pariz. Sve to zajedno, da se provode posle kraha tokom kojeg su oni kidali živce, iznerviralo je navijače "orlova". Zato u jednoj od objava na Fejsbuk stranici napeg portala Republika, na naš tekst pod naslovom JESTE LI VI TO NAMERNO ISPALI DA BI IŠLI NA IBICU?! Evo kako se provode fudbaleri Srbije dok drugi ginu u Nemačkoj nisu birali reči.

Republika

Foto: instagram.com/ printscreen

Samardžić sa devojkom na Ibici

 

- Ma jok, slučajno ispali. Zajebavaju nas i to je to. Rekao sam sebi da neću da ih komentarišem, I eto, opet... - ovako je počelo, a onda je usledio rafal:

- "Očajni ste, samo nas brukate...". "Uživaju balerine". "Sve njih zajedno nikada više ne treba zvati u reprezentaciju, već angažovati domaće igrače iz prvenstva i našeg stručnjaka iz zemlje Srbije, a ove sve oterati u PM".

Međutim, bilo je tu mnogo više onih sa dozom humora. Kao dokaz da mi i tragediju, pa i sportsku, umemo da okrenemo na šalu.

Republika

Foto: Fejsbuk/printscreen

Komentari na Fejsbuku

- Išli da posete Nadala... Ništa strašno.

- Ali plaču dok ih prsate latinke poje koktelima!

- Bićemo glavni kada prvenstvo bude na Ibici.

- Pa neće da idu na Pčinju sigurno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading