ODLAZAK IZ ZVEZDE: Iskusni košarkaš napustio Mali Kalemegdan!

Autor:

Sport

03.07.2024

21:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osvojio je tri trofeja.

ODLAZAK IZ ZVEZDE: Iskusni košarkaš napustio Mali Kalemegdan!

Foto: Starsport

Krilni centar Trej Tompkins vratiće se u špansku ACB ligu, pošto je pojačao redove Korunje. Amerikanac je potpisao ugovor na jednu sezonu sa ekipom iz Galicije, javlja španska Encestanda. Pre dolaska u Korunju, Tompkins je bio deo Crvene zvezde, gde je osvojio ABA ligu, domaći šampionat i Kup Radivoja Koraća. Takođe, nosio je dres madridskog Reala sedam sezona uzastopno, osvojivši Evroligu 2018. godine.

Korunja je klub koji se pridružio elitnom šampionatu osvajanjem prvog mesta u drugom ligaškom rangu. Trej Tompkins potpisao je ugovor na jednu sezonu sa ovom ekipom. 

Tompkins je karijeru započeo u Los Anđeles Klipersima, da bi se ubrzo uputio u Evropi, u Nižnji Novgorod. Najbolje partije u karijeri pružao je u dresu Real Madrida sa kojim je osvojio Evroligu 2018. godine u Beogradu. Od maja prošle godine nije zabeležio nijedan nastup sve do utakmice sa Splitom zbog povrede, a poslednji agnažman mu je bio Zenit iz Sankt Peterzburga.

Od dolaska na Mali Kalemegdan za klub je odigrao samo jedan meč u Evroligi, uz sitan doprinos u ostalim takmičenjima. Očigledno je da se nije oporavio od povrede i crveno-beli su procenili da im nije potreban.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading