JOVANOVIĆ PONOVO BLISTA! Partizan u ludoj završnici IZBEGAO PORAZ, pa slavio na PENALE u Moskvi!

Autor:

Sport

03.07.2024

20:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na VTB Areni protiv Dinama nakon 90 minuta bilo je 2:2 (0:0).

JOVANOVIĆ PONOVO BLISTA! Partizan u ludoj završnici IZBEGAO PORAZ, pa slavio na PENALE u Moskvi!

Foto: FK Partizan

Fudbaleri Partizana pobedili su Dinamo iz Moskve u prvom meču Bratskog kupa u glavnom gradu Rusije na penale. Posle 90 minuta bilo je 2:2 (0:0).

Nakon 45 minuta na TVB Areni, stadionu Dinama, nije bilo golova, ali su u nastavku pala četiri. Crno-beli su uz dosta sreće i nespretnosti domaćih igrača izbegli poraz u ludoj završnici pripremnog i prijateljskog meča. Usledili su jedanaesterci u kojima se ponovo istakao golman crno-belih Jovanović.

U drugom poluvremenu Dinamo je pritiskao, a Partizan je konačno kapitulirao u 76. minutu posle sjajnog udarca Lepskog koji je završio pod prečku. Domaći su poveli 2:0 u 88. minutu posle loše intervencije odbrane crno-belih i školske akcije koju je krunisao Grulev. 

Foto: FK Partizan

Saldanja u akciji

Već u sledećem napadu bilo je 2:1, a pogodio je za Partizan Nemanja Nikolića na asistenciju Severine. Delovalo je da će Moskovljani doći do pobede, a onda je u 91. minutu došlo do konfuzije i velike greške golmana i štopera Dinama, koji su se sudarili, što je Šćekić iskoristio i poslao loptu u praznu mrežu. 

Partizan je pogodio četiri od četiri penala i slavio posle boljeg izvođenja jedanaesteraca, a golman Partizana Aleksandar Jovanović odbranio je udarce Skopintseva i Fomina. Sjajni golman nastavlja gde je stadio prošle sezone. Naredni meč ekipa Aleksandra Stanojevića igra za četiri dana protiv CSKA iz Moskve.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading