OPA, BATO! Pi Džej DOUŽER nije DANGUBIO! Vratio se u NBA ligu i potpisao za DŽELATA JOKIĆEVIH NAGETSA!

Autor:

Sport

03.07.2024

23:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U pitanju je jednogodišnji ugovor.

OPA, BATO! Pi Džej DOUŽER nije DANGUBIO! Vratio se u NBA ligu i potpisao za DŽELATA JOKIĆEVIH NAGETSA!

Foto: Starsport

Pi Džej Doužer

Bivši košarkaš Partizana, Pi Džej Doužer, potpisao je ugovor sa NBA ekipom Minesota Timbervulvsi. Ovaj transfer je izazvao veliku pažnju među ljubiteljima košarke širom sveta, a posebno među navijačima Partizana koji su pratili karijeru ovog talentovanog igrača nakon što je nedavno napustio Humsku.

Prema informacijama koje je preneo ESPN novinar Adrijan Vojnarovski, Doužer je postigao dogovor o jednogodišnjem ugovoru. Američki bek prošle sezone nije se proslavio u Partizanu, naročito jer je godina završena sušom trofeja. Individualno, ostavio je solidan utisak, ali crno-beli nisu nastavili saradnju s njim. 


Potpisivanje ugovora sa Minesota Timbervulvsima predstavlja veliki korak napred za Pi Džej Doužera, koji će ponovo imati priliku da pokaže svoje veštine i talenat na najvećoj košarkaškoj sceni - u NBA ligi. Inače, tim iz Mineapolisa minule sezone bio je dželat Denver Nagetsima i Nikoli Jokiću u plej-ofu, pošto je slavio sa 4:3 u seriji. Inače, Doužer je draftovan od strane Oklahome 2017, a između ostalih igrao je kratko i sa Jokićem u Denveru.

Reakcije navijača i stručnjaka na ovaj transfer su podeljene. Dok jedni veruju da će Doužer imati značajan uticaj u ekipi Minesota Timbervulvsa i doprineti njihovim rezultatima, drugi izražavaju sumnju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading