LEGENDE OTVORILE BRATSKI KUP: NATHO SADIO CVEĆE i igrao šah - Topao doček za crno-bele! (FOTO)

Autor:

Sport

03.07.2024

21:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

A sve uoči utakmice Dinamo - Partizan.

LEGENDE OTVORILE BRATSKI KUP: NATHO SADIO CVEĆE i igrao šah - Topao doček za crno-bele!  (FOTO)

Foto: Starsport

Pre početka prve zvanične utakmice na „Bratskom kupu“ u Moskvi, u parku pored VTB Arene organizovano je dvočasovno druženje za sportske fanove koji podržavaju klubove učesnike. Bibars Natho, koji je u timu CSKA proveo četiri godine, bio je specijalni gost kao igrač Partizana, koji je zatim pobedio posle penala.

U prelepom parku pored VTB Arene organizovani su muzički događaji, slikanje sa fanovima, izložba slika iz istorije Dinama iz Moskve, kao i sađenje cveća u kome su učestvovali Bibars Natho i Alen Džagoev, takođe bivši igrač i legenda CSKA. Druženje je završeno šahovskom partijom bez pobednika, u znak drugarstva i sportskog fer-pleja.

Evo kako je to izgledalo:

Sankcijama izolovani bratski narod ugostiće tri beogradska fudbalska kluba i upriličiti pravi mali festival prijateljsva i fudbala. Turniri će biti organizovani u Sankt Peterburgu i Moksvi. Osim Partizana i Dinama Bratski kup igraju još i OFK Beograd i CSKA Moskva. Protiv prijateljskog CSKA naredni meč crno-beli igraju 7. jula na istom mestu. Nekadašnji šef stručnog štaba Partizana Marko Nikolić od ove sezone predvodi "armejce" među kojima je i bivši kapiten crno-belih Saša Zdjelar, dok se očekuje i učešće bivših igrača dva kluba Zorana Bambija Tošića i Miloša Krasića. 

S druge strane, srpski šampion Zvezda će protiv domaćina Zenita u Sankt Peterburgu igrati 8. jula od 18.30, tri dana ranije sledi duel sa Sočijem u 12 časova, a u trećem kolu rival je argentinski Taljares, 12. jula od 17 sati. Crveno-beli su prošle sezone osvojili isti turnir sa sve tri pobede - Zenit (2:1), Nefči (4:0) i Fenerbahče (3:1).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading