NEDOVIĆEV KOMENTAR JE URNEBESAN: "Ajde METLA sa mog NALOGA"! Košarkaš Zvezde ŽESTOKO uzvratio na prozivku "GROBARA"!

Autor:

Sport

03.07.2024

22:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sukob na društvenim mrežama.

NEDOVIĆEV KOMENTAR JE URNEBESAN: "Ajde METLA sa mog NALOGA"! Košarkaš Zvezde ŽESTOKO uzvratio na prozivku "GROBARA"!

Foto: Starsport

Nekada veoma aktivan na društvenoj mreži "X", Nemanja Nedović je u poslednje vreme deaktivirao svoj nalog. Međutim, nedavno je odlučio da ga ponovo aktivira, što je izazvalo dosta pažnje među njegovim pratiocima. A sada je jedan njegov komentar bio urnebesan.

Navijač Partizana je na društvenoj mreži napisao da je ovo najjači tim Zvezde u istoriji, tagujući pritom Nedovića. Ubrzo je stigao oštar odgovor košarkaša crveno-belih, koji je poručio: "Metla sa mog naloga". Ovaj odgovor jasno je aludirao na nedavnu pobedu Crvene zvezde nad Partizanom rezultatom 3:0 u finalu ABA lige. Nedovićev komentar izazvao je brojne reakcije na društvenoj mreži.

 

Ova rasprava između Nedovića i navijača pokazuje koliko je rivalitet između Crvene zvezde i Partizana duboko ukorenjen među njihovim navijačima, ali i među samim igračima. Inače, crveno-beli prave zaista ozbiljan tim za narednu sezonu. Danas je za tim s Malog Kalemegdana potpisao i iskusni Kodi Miler Mekintajer, od kojeg se očekuje da donese prevagu i veći doprinos sa bekovskih pozicija. Prethodno je Crvena zvezda dovela još četvoricu košarkaša. Nedović je jedan od miljenika "delija" i dresu voljenog kluba u drugom mandatu naredna sezona biće mu - treća zaredom.

 

 

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading